Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pes

lost

No na dovolenky vobec nechodim :D
Som doma 360 dni v roku..

Avsak vzdy som chcel ist niekam, napr na 2-3 tyzdne a prave to je to co by nebolo velmi kompatibilne s vlastnenim psa :/

A preco nie terierov? Maju nejaku povahu co by nesadla? :)

:D

lost: ja by som ti celkovo neodporucala nič co sa týky terierov ... a ako tak citam tak ty asi niesi clovek ktorý by mal mať psika:), pretože pes ti brutálne zmeni život.. určite ak si zvyknuty chodiť často na dovolenky do zahraničia tak si psa nekupuj!!! :) my máme psíka preto lebo je to nás lesný pomocnik a celkovo sme ludia ktorí su orientovaný na prirodu takže mne zmenill psik život len k lepšiemu, už si neviem ani predstavit život bez neho :)

bibi123 : tak to klobuk dole že je tak dobre vycvicena že stale bez voditka, lebo osobne mam dost zle skusenosti s velkými psami co maju niektori ludia v mojom okoli, my s menšimi musime priam pred nimi utekat ked su pustene :/

lost

A energeticky by mi nevadil, ked som doma nemam co robit a zatial som doma 23 hodin denne :D

Zatial najzavaznejsi problem je to ze ci je vobec mozne mat psa ak zije clovek sam. (A v blikom okolo nie je nikto kto by sa o neho zodpovedne postaral)

lost

Horsie je to ak pojdem na 12 hodin z domu prec, alebo na niekolko dni, komu ho dam :)

Da sa zobrat pes na dovolenku? ako pri prezil na mensom tropickom ostrove, alebo na inych extremnych mietach? Ale tam uz radsej psa nebrat asi :)

Cim viac sa nad tym zamyslam, tym je to horsie, lebo ten pes je dost zodpovednost celkom velka :)

A najhorsie, neviem ci sa mi "radikalne" nezmeni zivot za zivota toho psa, predsa len 15 rokov nebudem mat asi uplne rovnaky zivot, pravdepodobne..

bibi123

lost-to je energeticky netvor:DDD, neznasam rasy, ktore 24hodin musia nieco zuzlat(hlavne nabytok, papuce, koberce,... uplne vsetko) a Ty si ako clovek uplne bezbranny... vol si kludneho psa, ktory nema energiu na nicenie domacnosti... alebo hafana z utulku, ti si vedia vazit cloveka, ktory sa o neho postara....
:D-ja som skor myslela, aby mu niekto neublizil, nasa je velmi dobre socializovana a az privelmi dobrosrdecna a doverciva, takze by ju mohol ktokolvek otravit, ukradnut, vybit jej zuby-ako bolo nedavno v telke, ked zlodeji isli kradnut a poistili sa, aby ich pes nedokusal...
a s tou volnostou.. nasa nechodi na voditku, takze ma volnosti dostatok:O))) mame velky byt, takze by sa mohla prebehovat kolko chce, ale ona sa najradsej vala v posteli, nechava skrabkat a zuzle paprcky a uska:O)))

lost

A jack russel ?

pacilo by sa mi nieco nie vleke (idealne malo srsti), aktivne ale nie extremne (ale moze byt ak ma ine povahove ctry dobre), (vlemi) aspon (dobre) cistotne (ak je to mozne) a celkovo hrave :)

:D

lost : bigl je dost sprostý pes, i ked je pravda že vela záleži ako si clovek vycvicí , ale su to aj tak obtiažne psy :D
bibi123: psovy neubliži ked je vonku na dvore, myslim ze keby das mu nyvýber tak by isto uvital volnost... ale zas ozaj je dost blbé ho mat niekde kde by ho clovek siel len raz za den nakrmit pohladkat a tým to konči...a to stači tvojmu psikovi tak krátko byt vonku? moj musi byt aspon 4 hodiny inak je strasne otravný :D a nastastie mu to mozme umožnit :D a suhlasim s tebov že dievca by nemalo kupovat bojoveho psa pokial nemá žiadne skusenosti, kedze nieje až tak jednoduche dobre vycvičiť psa, a taketo psy su naozaj nebezpečne!!!!!!!!!!!!