Myslíte si, že 11 ročný vekový rozdiel medzi mužom a ženou je veľa? Neviem sa rozhodnúť.
Vekový rozdiel
najdlhsi vztah som mala s o 11 rokov starsim, posledny mal o 13 viac
spoluziacka je uz 13 rokov vydata za o 19 starsieho a klape im to stále
u nás je to zas 8 ročný rozdiel,
spolužiačka ma tiež o 11 rokov-a rozumeju si veľmi dobre.
Vek ale skutočne nie je dôležitý.
Pupavka,
nie, nie je, ...a máš nádhernééééé meno, veľmi sa mi páči, .... pozdravy krááásne, ...
pupavka a v com vidis problem ? :-))) prekaza ti to ? ze ma 45 ?
a mas uz deticky alebo si este slobodna ? a on ake ma pomery ? dolezite je ci si dokazete rozumiet a to naozaj o veku nie je ;)
pupavka26: Myslim si ze celkovo pri veku nad 30 sa uz tie vekove rozdiely dost stracaju ludia su vacsinou uz nezavisli a dospeli takze maju dost podobne zivoty (nie ako ked jeden napr studuje a druhy uz 8 rokov maka v praci). Takze by to malo byt uplne v pohode a ak si vyhovujete ako partneri nie je co riesit nech si ini hovoria co chcu. Vzdy lepsie nez keby si mala byt sama. Drz sa! :-)
pupavka-rodicom sa nikdy nepacia nasi partneri, ale ver mi, ze si zvyknu... u nas to trvalo asi 4 roky...
Vraj neznesú starých dedov, a mám si hľadať seberovných. Som totálne v pomykove, a tie výčitky aká som nevďačná dcéra, normálne mi je z toho všetkého zle, najradšej by som odišla niekde ďaleko.
Je to ťažké,ja poznam takisto páry, kde je ten vekový rozdiel, ale rodicia si myslia, že je pre mna starý.
pupavka-to je na Tebe, ja mam frajera o 10rokov starsieho a sme spolu 8 rokov, na zaciatku som ten vek nepocitovala, ked som koncila VS mi zacalo vadit, ze uz sa tak rad nebavi(nemyslim lietanie po diskotekach, ale nalada tak celkovo-asi tiez uz podozrieval). Takze si klad otazky: ci mate spolocne konicky, ci ta vie rozosmiat, ake mate zivotne priority, ci chcete rodinu a ci ste na rovnakej mentalnej urovni... ak mate vsetko spolocne, mate peknu buducnost... inak muzi su krasni aj po 50tke. Ocino minule robil grill party, kde pozval aj spoluziakov z VS aj s ich polovickami a aj ked boli upravene, povedala som si, ze je to sakra nespravodlive, ze muzi stranu pomalsie a skoro vobec im nie je vidno vrasky...
moja mama mala kolegynu ktora mala manzela o 17 rokov mladsieho. a mali krasny zivot. ale zase je pravda, ze ona vyzerala mimoriadne mlado. vobec nemala ziadnu plasticku operaciu, ale cvicila od mladosti jogu a este ked mala 60 tak vyzerala ako tridsiatnicka. asi to bolo aj v genoch, lebo aj pokozku na tvari a tele mala velmi pruznu a mladu. a mala aj krasne huste vlasy. vyzerala mladsie ako jej muz. ona pochadzala z ruska -niekde z kaukazu. ale zila na slovensku. myslim teda ze vekovy rozdiel u dospelych nehra rozhodujucu ulohu vo vztahu.