Bublinky vo vagine

AdamKrt

muc:

no, vzhladom na to, ze ked som sa pozeral, tak mala vaginu PORIADNE prekrvenu a o nejakych 15 minut sa jej spustila menstruacia... Mozno nahoda ? Mozno reakcie z bubliniek, ci zbytkoveho alkoholu ? Viem len, ze ten menzes prisiel trochu skor nez mal. Viem, mozno nahoda, mozno to len urychlilo... Ved sa aj hovori, ze kto ma napr. zapalene hrdlo, nemal by pit bublinkove tekutiny, ze to drazdi...

Prirodzenu vaginalnu mikrofoloru - si nici i ona sama, ked si robieva vyplach posvy vodou, ci sprchacom. Pre istotu som este kupil intimny gel saforelle a aj tak pouzivame Pharmatex, ktory prenici mikroorganizmy. Ked som sa jej pytal, ziadny problem nemala. Viem, ze je to riziko i ona to dobre vie, ale tak sa jej to zapacilo, ze sme to chceli obaja skusit.

Ano a i ja som ho mal nalozeneho v sampanskom a ona si to skusala tiez na mne a bolo to zaujimave :)
------------
megy10:
nechceme stereotyp, tak si to skusame nejak ozivit :) Nerobim nic co ona nechce.

muc

na menstruaciu to vplyv nema. menzes je riadeny hormonalnou cinnostou a zena nekrvaca predsa z vaginy ale z maternice! takze to prekrvenie si si len ty vymyslel, lebo sa ti to hodilo. nakolko to nie je vobec fyziologicke, a do vaginy sampus urcite nepatri, tak jej mozes navodit zdravotny problem, nakolko narusis prirodzenu vaginalnu floru. takze ide o hlupy vyplod tvojej divej fantazie, a ked si to ona necha so sebou takto vselico stvarat, tak sama seba nema v ucte.
inac neboj sa, emboliu nedostane, len zapal.
skus aj ty si svojho fesaciska nalozit do liehu, ci ti to bude prijemne...

User_37597

tak to robte cez jej dni..tam mas istotu ze sa jej nespustia znova :D
dobre priznavam neviem ti poradit..dnes som mala zaujmave zazitky takze aj moje myslenie uz k obedu nefunguje :D

AdamKrt

bibisa:

jedna vec je dobra, ze chutit to chutilo paradne. Ale mna viac zaujima ten pekny efekt, ze priatelkina vagina bola tak naramne prekrvena, az jej to spustilo o par dni skor mesiaciky. Keby to nespustilo mesiaciky, mohlo byt nadherne precitene milovanie... Chcem to este skusit :)

User_37597

ale no tak sa neurazaj.ved sranda musi byt..inak ked uz hovoris o tom chilli tak chilli caj je fajn-len tak mimochodom :D

no ja mam iba s hustejsou kondistenciou skusenost a to je slahacka...bolo to naozaj dobre :D

AdamKrt

Nie, nerozmyslal. Chcel som to skusit iba pre tie bublinky. Nechcem, aby ju to stipalo. To by som si mohol rovno potriet penis s chilli a skusat milovanie... :-DDD
---------
Mna nezaujima, ci sa to niekomu paci, ci nie. Hlavne od ludi, co to neskusili a teraz si robia posmesky.

Otazka v teme bola jasna.

User_37597

pocuj adam a nerozmyslal si rovno nad vodkou alebo rovno palenkou? :D
ze vypalit cerva :D
mozno by ste sa aj opili :D

AdamKrt

divotvorna Dnes 12:04:

to Ti narusi aj vyplach klasickou chlorovanou vodou...

Pri flaskovej vode je vsak otazne, ci su to natolke nezavadne vody, ze vyplach posvy mineralkou nemoze sposobit rozsirovanie nejakych bakterii. Predsa len su to stojate vody...