Dobrá matka?

Príspevok v téme: Dobrá matka?
ALENA4

už neviem ako dalej, som v rozvodovom konaní rok, manžel ma s dietatom vyhodil z domu, sudcovi to bolo jedno,,,nereagoval na to nijako, neplatí na dieta, dostavam len 22eur na dieta, teraz som mes bez prace, byvame u nového priatela, požiadala som si o peniaze v hmotnej nudzi -zamietli, neviem ako dalej, ved to nieje normane

User_37597

tak toto je to nase zasrane slovensko...do prdele od tialto prec!!!vcera davali v spravach o zvyseni materskej..skoro som odpadla ze ju zvysia o 45 eur ale najvacsia ironia bola ked vraveli o tom ze nebude len 500 ale 545 eur....UZ STE VIDELI ZENU NA MATErSKEJ S TAKOU MATERSKOU?ja teda nie..jedine ak modelky a hercky...DRBNUTe SLOVeNSKO

alena4

ja som povedala na urade, že som prišla o prácu, a že s miečoho žit musim, sud ešte nerozjodol o vyživnnom,,,

jajka001_

ked neplati na dieta, treba to riesit, informuj sa na socialke, tam sa potom plati statom nahradne vyzivne, ak nebude platit urcity cas, hrozi mu vazenie, chod si to pozistovat, presne to neviem. ako to ze zamietli hmotnu nudzu? uviedla si tam ako prijem vyzivne, hoci ho nedostavas?