Udrziavacka, co jest

Príspevok v téme: Udrziavacka, co jest
silvaKE

ahojte tak ja by som sa chcela spytat ja uz som schudla dost niakych 15 kil som v udrziavacke ale uz mi to co si varim ani moc nehcuti zacala som chodit do restik, rizoto losos ryza varene zemiacky a zatial pohoda vaha sa drzi, chcem sa vas opytat ked sa idete napapat do restiky co si davate, a hlavne som rozmyslala nad cinskymi restauraciami vselijake kung pao a taketo veci s ryzou vyber tam je velky a je to vacsinou kuracie maso a zelenina tak ci to mozme papat co si o tom mysite? dakujem za vase nazory a inak som sa este ani nepodakavola vdaka tomuto foru to slo ovela laksie a vaha je uplne idealna a ked clovek papa casto a zdravo nieje to ani take tazke dakujem a vsetkym zelam vela uspechov

carey

no takze takto to bolo s tebou :) to urcite neni moj pripad, ja jem 5x denne teda sa snazim, niekedy to tolko nevide. Prave som plna co som zjedla polku pomela a jogurt, som mala dost chut na sladke a teraz sa mi nic nechce... Rozmyslam ze na veceru si uvarim trochu brokolice

silvaKE

a este stale nechapem ako je mozne za sa mi metabolizmus nezastavil a islo to tak rychlo dole to nechapem asi preto ze som dodrziavala pitny rezim alebo fakt neviem ale proste niako to vyslo :)

silvaKE

ahoj carey ja som mala trocha problem lebo som schudla velmi velmi rychlo papala som iba obed a veceru vacsinou pangasa lososa so salatom a to iste na veceru kazdy den a niekedy kuracie maso tiez so salatom dva krat denne schudla som tych spominnanych 15 mozno az 17 kil neviem na zaciatku som sa neodvazila keby to nevyslo :) nahodou ale ratam ze aj viac ako 15 , no dala som to dole aby som to nenabrala spat podporovali ma baby na chudnutie.ako su tam fakt super tak som si zacala navysovat a dnes mozem povedat ze papam pat krat denne, obed mavam zemky masko alebo ryzu dneska som zjedla taky rezen ze som sa nemohla ani postavit a vaha stoji tak som happy a cvicila som iba prve dva tyzdne ja radsej vydrzim nepapat ale cvicenie ma fakt nebavi, bala som sa strasne jojo ale ked som postupne pomalicky navysovala tak v pohode a este aj budem navysovat ale som rada ze uz jem normalne 5 krat denne normalne jedla porcie velike a 55 kileciek stale na vahe dokonca pri mojej vyske 180 cm vyzeram stale jak kostra tak keby ze aj priberiem tri kila ma to nezabije, ale neodporucam takto chudnut pre mna bolo taksie navysovat ako samotne chudnutie ale teraz som v pohode a vahu si uz drzim dva a pol mesiaca a hlavne bez niakych nervov alebo depresi tak super , takze ja som urcite neni ten spravny clovek co by ti mal radit ako na to, skoda ze som tieto stranky nasla az ked som uz bola vo svojom paradnom jedalnicku :)

carey

ahoj :) v prvom rade ti chcem zagratulovat k peknemu ubytku vahy, no k tym restikam ja obcas chodievam a vacsinou si vyberam kuracie masko so zeleninou ale bez tych roznych zalievok, lebo clovek nikdy nevie co do toho davaju. Alebo ked hovoris o tych cinskych tak raz som mala take ze ryza jasminova, ktomu zeleninka a bolo to hrozne dobre, ale neviem ako sa to volalo.

A ty papas 5-6x denne? Sa pytam, lebo chcem schudnut, vlastne chudnem poooomalicky, ale tak cvicim aj 3x do tyzdna aj sa snazim jest zdravsie :)
Dufam ze som aspon trosku poradila.