Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sebectvo

lera

tazko zmenis nejakeho cloveka, ak sa ten clovek nechce zmenit sam....aj zmenit seba sameho je dost tazke, nie to este ineho cloveka, a tu knihu som citala aj ja, je dobra , cela taka pozitivna, da sa kupit normalne v knihkupectve..teda neviem skadial si? v BA sa da...

ivka2

ale ked ja mu chcem nejako vtlct do hlavy aby si vsimol co robi, a aby si vstupil do svedomia...:(((inak o neho pridem

123456

nooo tak to je ine..... pokial chces niekoho zmenit ty.... plati jedna jednoducha poucka: NIKOHO NEZMENIS (NEVYLIECIS), POKIAL TO ON SAM NECHCE!!! kazdopadne ta knizka je dobra... este som ju nedocitala, ale citala som si na nu pozitivne ohlasy... ja som myslela, ze chces zmenit tvoje sebectvo... v tom pripade by ti mozno pomohla... ale ked sa jedna o inu osobu, tak to ti moc neporadim... ale ak si ta osoba dokonca to svoje sebectvo ani sama neuvedomuje, tak neviem ci s tym pohnes... najskor by si ta osoba musela priznat, ze je sebecka a tiez vyjadrit snahu riesit tento problem... inac to asi nepojde...

ivka2

ok, ja to skusim pohladat najprv v kniznici, ale pochybujem ze to najdem..je dobra ta kniha???ja potrebnujem zmenit jedneho cloveka a uz neviem ako...