Ahoj baby, poradili by ste mi nejaky dobry make-up? Mam 18, sem tam nejaka vyrázka, nie vzdy ale najdu sa, a mám dost mastnu plet, ale pravidelni cistim, mam aj vodicky prosti akné. Make-up som este nepouzivala /aktivne/ vzdy len tak ,,trosku,, ale chcela by som zacat malovat kazdy den ako ine baby v skole.Dajte nejake znacky. Dakujem :)
Aký make-up?
súhlasím s make-upom Perfect Stay od Astoru,ten má dobrú kryciu schopnosť a je aj cenovo prístupný. Ja osm používala aj Lasting performance od Max Factor,ten je už drahší,ale je tiež dobrý,teraz mám najnovšie od Dermacolu a práve s achystám ísť si kúúiť tú novinku ten make up a korektor v jednom.Mala som vzorku a je skvelý.Perfektne prekrýva a krásne sa nanáša.
xyxyz-ani by som nepovedala... Oriflame nestečie po dvoch hodinách ako Miss Sporty
Perfect Stay 24 od Astor ..tiež mám mastnú pleť a zatiaľ som s ním veľmi spokojná
tak z make upu z avonu som si napr. ja zhorsila plet. myslim ze take podobne znacky su super pre dievcata ktore nemaju ziadne problemy s pletou a ziadnu vyrazku. ja mam velmi mastnu plet, skusala som Avene, ten bol celkom v poho, ale plet sa mi mastila nadalej. Teraz mam tiez z lekarne tonovaci krem dado sens, je aj proti vyrazkam, liecivy a som celkom spokojna. Este aj la roche je celkom dobry make up ale neviem ci lieci vyrazky.
no taka ista kvalitka ako tvoj oriflame
no miss sporty je určite kvalitka :D
Ja mam mastnu plet a pouzivam penovy mejkap od essence :D je celkom dobry az nato ze som si kupila tmavy odtien :D
miss sporty so matte
Max Factor mirracle toch
napr. maybelline - dream matte mousse je z tych lacnejsich celkom ok.