Ja uz nechcem zit..proste nechcem...Nikomu okrem rodičoom tu nebudem chybat..teda este babke a sestre...a to je vsetko :) ale čo bolí to prebolí on ito preziiju.strasne tuzim po smrti..neuveritelne.
Chcem zomriet
Alexandra, prepáč, poviem to hnusne a vulgárne, pripadáš mi ako malé rozmaznané decko, ktorému chýba , alebo zobralo bábiku a teraz nevie čo zo sebou, ....tak sa vzchop dievča, ešte padneš veľa razy, tak hore hlavu, nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie, ....ha
ja som z BA
a odkiaľ si???
alexandra ja som na tom podobne ako ty..mala som sen, skoncit skolu, ktora ma aj bavi a robila by som to, co ma bavi. ale uz nevladzem, mam hrozne depresie, vela vecerov preplacem v posteli a nic. este som sa nepokusila zabit sa, nespravila som to vlastne preto, lebo by mi bolo luto, ako by som ublizila rodicom, ale teraz mi uz zacina byt aj to jedno, hlavne nech nemusim zit a trapit sa. mam uz aj plan..zajtra. a neodsudzujte nas, pokial to niekto nezazije, tak nevie.
alexandra.a,
aká duševná bolesť Ťa trápi, o aké hnusné myšlienky ide? Ak ide o nutkavé myšlienky, s tým sa dá niečo urobiť.
alexandra.a a mas frajera? Ja som do vtedy trpela zlymi myslienkami, ale ako som si ho nasla, vsetko sa otocilo k lepsiemu a teraz si mozem povedat, ze som stastna a skoro vsetko vychadza podla mojich predstav... Podstatne je nebyt na problemy sam, vzdy si musis najst niekoho, kto sa pozrie na dany problem objektivne a najde riesenia, ktore Ty nevidis...
spôsobila by si ukrutnú bolesť svojim blizkym. predstav si ze by takto uvazovala tvoja mamina. alebo tatino. alebo sestra. alebo babka. máš oboch rodičov? boze co ja by som za to dala.
ja už nevládzem bojovať s týmito hnusnými myšlienkami nevládzem!! ,mám 18
alexandra.a-ak ma niekto onkologicke ochorenie, pride vplyvom chcemoterapie o vlasy, pripadne mu je kvoli operacii odstranena koncatina, nejaky organ a tento hendicep je vidiet navonok, tito ludia maju vacsie psychicke traumy ako sa zamyslaju nad svojim fyzicnom...
skus sa vyrozpravat, mozno to nie je az take zle, ako si myslis, len sa treba na to pozriet z ineho uhlu... kolko mas rokov?
Ja nechapem prečo kazdy porovnava ludi co nemaju nicc jest,ludi s onkologickym ochorenim atd. s clovek psychicým chorým..Ja neviem, duševná bolesť je horšia ako tá fyzická..Nič v zlom..ale ja už naozaj nemám preco zit.nič ma nebaví,nemam zaluby, nemam nič...