Moja mama na mňa v poslednej dobre bezdôvodne kričí. za posledný mesiac kričí na mňa asi každé 2 hodiny keď som s ňou :( Chvíľu je to v pohode ale zrazu po mne začne ziapať ako nepríčetná :(. Napríklad minule po mne začala ziapať v noci o 23tej keď som spala že prečo som nevymenila toaletný papier. Potom som aj počula že hovorí že som lenivá p**a . Alebo minule som si zo skrine vyťahovala tričko. O 2 dni prišla otvorila mi skriňu a začala ziapať že to mám rozhádzané a že mám zákaz si odtiaľ vyťahovať veci. A tak podobne... Neviem čo mám robiť rozprávala som sa o nej aj s otcom, babkou a krstnou. Niekedy huči aj na otca. Nuž babka a krstná sa s ňou zhovárali ale nepomohlo.
Podľa mňa si na mne iba vybíja zlosť :( Totiž moja mama je furt v strese.. a je straašne poriadkumilovná... ja už fakt neviem čo mám robiť :(
Bojim sa mamy
neviem :D ale ona ma v obľube ma psychicky terorizovať ... mláti ma len občas-to som rada..
Ale tak zase po mne hučí :( Obviňuje ma že nechodím na obedy v škole ... fuj tie obedy su hnusne! A oznámila mi že ma príde skontrolovať do školy!!!!!!! Stále sa montuje do mojich známok, do MOJEJ skrine (ci tam mam poskladane šaty uložené v "komínčekoch") a do toho aký mám v MOJEJ izbe poriadok! :(
kto je fyzicky silnejsi, ty alebo ona?
aa zasa je to tak ako predtým :( :( ...
Chcem s priatelom babo,ako na to????
inak už sa to zlepšilo ;) som rada :D .. a ďakujem vám za rady :)
no len 13 tokov mám.. ale tak dnes bola pokojná tak asi ešte počkám a ak sa to zopakuje tak niečo spravím .. a ďakujem ;)
Ja súhlasím s tým čo napísala janka666
Aby zbudila spiace decko a vrieskala po ňom...a ešte aj vulgárne nadávala... .(( Tak poviem Ti že mne keby toto mater urobila,by som ju postupne znenávidela asi...nemá právo ťa takto týrať...áno týrať. A koľko máš rokov? Mala by si zavolať na nejakú detskú linku dôvery ono by už asi vedeli čo ďalej...je mi ťa normílne ľúto fakt, lebo aj v menopuaze musí ostať žena normálna a toto sa mi zdá že už nie je v poriadku:( Anička...je to na psychoporadňu tak vyskúšaj!
ďakuje :) no dnes bola ku podivu nejaká kľudná ... neziapala po mne :) :)
vygoogli si nejake bezplatne psychologicke poradenstvo (ak si z BA tak napr v Dubravke na Fedakovej by malo byt) a dohodni sa s nimi ze tam osobne pojdes a povedz im to. Mozno by sa mi mohlo podarit tam dotiahnut aj ju.
=(