Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezelane tehotenstvo, potrat

Hviezdicka84

nechapem, ako zena - buduca matka, moze uvazovat a pytat sa na rady, ako zabit co najrychlejsie svoje nenarodene babo :-(

Panic-100%

omylll - toto je fórum kde majú ludia radiť a diskutovať o problémoch ale nechcej aby sme ti radili ako zabiť nevinné dieťa ktoré sa má narodiť!

Koľko máš vlastne rokov by ma zaujímalo keď si takto nezodpovedná. Predpokladám, že máš málo rokov tak okolo 20 a menej. Priatela "strašne miluješ" a preto sa ním dáš prehovoriť na nechránený sex. Takže si vlastne naivná keď sa necháš prehovoriť. Nemám rád ludí ktorý nemajú vlastnú hlavu a dajú sa ľahko ovplyvniť inými. Asi sa bojíš, že keby si priatelovi povedala, že nechceš nechránený sex tak by ťa nechal a to by bola pre teba strašná pohroma dievčatko zlaté.

natika045

ak nechceš bábatko tak sexuj s ochranou a ak tvoj priatel nechce ochranu tak mu jednoducho povedz že sex nebude a hotovo !!!!

sweater

omyl tvoja otazka+ prispevky = moja otazka ty si akoze normalna?? uplne vazne sa pytam, rozum sa mi zastavil, ak chapes co tym myslim... to je nieco strasne kde to zijeme?

omylll

viem o tej tabletke, ale nie je iste, ci islo nieco aj do mna (ked tak iba trochu) a zena nie vzdy otehotnie, ked sa do nej chlap spravi, tak asi dufam, ze patrim k tym pripadom -.-

lioness_01

omylll - Tabletka Escapelle ti nehovorí NIČ ? ? ? ? ? ? ? ak od styku neubehlo viac ako 72 hodín, prečo ju neužiješ ? ? ? predávajú ju v každej lekárni ! a nie, takto určite nepotratíš...

SEXUJ ZODPOVEDNE , teliatko ! ! ! ! !