Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schwarzkopf Perfect Mousse

Príspevok v téme: Schwarzkopf Perfect Mousse
Farba_1

Ahojte mám taký špinavý blond,už odrastá všade inak vyzerá to nepekne chcela by som vyskúšaž tu schwarzkopf perfect mousse tú blond svetlú,aj ked možno počkám lebo mám trocha zničené vlasy rozštiepné,ale chcem sa ísť dať ostrihať tak ako najprv farbiť potom ostrihať alebo naopak? či je to jedno?vlasy žehlím asi 3-4 do týždňa používam ochranný sprej a balzam na vlasy aspoň niečo tak dúfam že mi to vlasy veľmi nezničí

kikiriki001

vies co blond som neskusala,ale ta moja hneda bola taka ako na obrazku.. tak neviem teda ale biela to nebude si myslim ved vyskusaj :) a nanasa sa velmi lahko,to mas normalne penu z toho,a je tam vela tej farby.. normalna farba mi nevyjde ani na cele vlasy,ale z tejto mi este ostalo.. z tej peny.. podla mna je dobra :) ale urcite sa este predtym ostrihaj :)

kikiriki001

vies co blond som neskusala,ale ta moja hneda bola taka ako na obrazku.. tak neviem teda ale biela to nebude si myslim ved vyskusaj :) a nanasa sa velmi lahko,to mas normalne penu z toho,a je tam vela tej farby.. normalna farba mi nevyjde ani na cele vlasy,ale z tejto mi este ostalo.. z tej peny.. podla mna je dobra :) ale urcite sa este predtym ostrihaj :)

Farba_1

ale dúfam že to nebude také blond skoro biela alebo žltá...dúfam že taká prirodzená sem tam nejaké odlesky do hneda,ľahko sa nanáša? vieš som zvedavá nech vlasy zničiť ešte viac ako mám a zase tak odrastená už nemôžem chodiť nepekné to je

kikiriki001

myslim si ze farba ti pokazi menej vlasy nez keby ti kadernicka dala peroxid.. a co sa tyka tej farby tak ja mam taku ale hnedu.. tu penovu,a je dobra :) ale daj sa v prvom rade ostrihat :)