Hrcka na krku

Príspevok v téme: Hrcka na krku
Terka25

Ahoj. Chcela by som sa poradit ci sa niekto stretol s niecim podobnym. Uz dlhsi cas mam hrcku na pravej strane krku tesne pod lebecnou kostou pod uchom kde zacinaju vlasy cca 2cm x 2cm je dost tvrda a boli na dotyk. Viac je viditelna pri vytoceni hlavy do strany. Nevenovala som tomu ziadnu pozornost ale uz sa mi zda ze to tam mam niekolko mesiacov. Myslela som najprv ci to nemoze byt trigger point. U doktora som s tym este nebola. Bojim sa ci to neni nieco vaznejsie. Budem vdacna za vsetky odpovede. Dakujem

klmnmlk

Radsej jednu ako viac :D
Ja ich mam na krku dokopy asi 5. zopar vpredu a vzadu tiez o velkosti hrasku. Zavisi to vraj od vela faktorov- prostredie a tak. Niekde som cital ze je to vraj aj z nedostatku lasky (:

zohan

ja som si nahmatal asi pred rokom a pol hrcku na pravej strane krku.A teraz som si ju zase nahmatal,nezvacsuje sa a ani pri dotyku neboli

Charlien

Ahojte, pred asi štyrmi rokmi som si nahmatala hrčku asi tak dva centimetre pod pravým uchom. Išla som s tým ku doktorke a povedala mi, že to sú zväčšené uzliny a nechce mi na to dávať žiadnu mastičku, lebo tam mám znamienko. Povedala mi, že to zmizne samé za také 2 týždne. Už to mám asi štyri roky. Nevie niekto, čo by to mohlo byť? Ďakujem

Erika05

Terka25...Ahoj ja to mám tiež presne tam kde ty lenže na ľavej strane. mám to asi týždeň lenže teraz sa mi urobila jedna v hlave a Ďalšie dve na krku. Tiež sa bojím ísť k lekárovi ak by si niečo zistila prosím ťa napíš mi na mail... hryzka0907@azet.sk ďakujem

bejby666

Ahooj...ja som mala asi pred dvoma rokmi tiez taku hrcku na krku a strasne som sa bala. Nakoniec to bola zvacsena uzlina s cim samozrejme suvisela aj mononukleoza..ale ked v cas pojdes do doktora a budes sa rychlo liecit tak si za tyzden v pohode. Tym nechcem povedat ze mas mononukleozu to moze povedat len doktor. Len hovorim ze sa aj mononukleozou da prejst za tyzden ;))

Lova

Dobry den. Mam 25 rokov. Pred niekolkymi rokmi (cca 5) mi priatel nahmatal nizsie pod pravym uchom hrcku. Velmi sa vydesil. Ja tiez, ale neriesila som to. Po case sme na to zabudli. Pocas priprav na statnice ma zaujimalo, samozrejme, vsetko ine len nie ucenie, tak som si nahmatala opat tu staru znamu hrcku. No problem je, ze som strasny bojko a neoznamila som to pri vysetreni. Pointa je v tom, ze medzitym som absolvovala 2 vstupne prehliadky do zamestnania a vsetky vysledky boli v poriadku. Mozno az na vysoky vyskyt cervenych krviniek, myslim...Potrebujem sa ukludnit, ze to nie je nic vazne. Dakujem velmi pekne za odpoved.

rena23

Pravdepodobne zvacsena uzlina, urcite chod k lekarovi. Ja ich mam zvacsene cely zivot a nic, ale moze to byt aj mononukleoza, infekcia alebo vela inych veci. Daj sa cim skor vysetrit, nech sa zbytocne nestresujes.