Mysli si ze sa ku mne nehodi ze ja som pekna a aky je on si mysli ze sa mi nepaci nechapem preco ved mame kopu veci spolocnych velmi sa lubime a na rozchod ani nemyslim sme spolu vyse roka a on my toto povie ved on je taky zlaty pekny mily atd....bojim sa ako dopadneme len mi neradte rozchod.Dakujem.Ahojte
Poradte mi ako na mojho priatela
Vidim 2 moznosti:
1. chce sa rozist a nechce ti povedat pravy dovod. mozno ho ani nevie sformulovat.
2. chce sa nechat čičíkať a ukludnovat a pocut od teba rozne chvaly (sikovny, ..). Toto by mi liezlo na nervy.
vidim to tak, že sa chce s tebou rozijst ale zaroven ti nechce ublizit. Dovod, ze sa k tebe vyzorovo nehodi, sa mu javi ako dobra zamienka
keby mal take nizke sebavedomie, tak ta ani neoslovi a uz vobec by s tebou nechodil rok...
Ja si myslím, že keby mal nízke sebavedomie, alebo by sa fakt bál, prejavilo by sa to už určite dávno počas vášho vzťahu. Ja by som navrhla pauzu, aby mal čas a priestor si naozaj premyslieť, čo chce...poprípade čo nechce
jednoducho sa neboji, ze si najdes krajsieho ? mozno si nepride taky pekny alebo ty si moc pekna a si vravi, ze ty taka pekna s takym skaredym, tak sa boji ze si najdes krajsieho. je to chlap a mozno potrebuje len pocut, ze je pre teba najkrajsi na sveete a nik krajsi nie je a chces len jeho :) niektore dusicky su take :)
Žeby mal priateľ nízke sebavedomie?
xyxyz...no uvidim co dneska zistim teraz je v praci aj ja budeme spolu az vecer potom sa ozvem ahoj zatial a diky moc za rady
ja neviem ale nespoliehaj sa na to, co tvrdi..ono povedat pravdu nie je take lahke a aj v mojom pripade to trvalo kym som nabrala odvahu...
xyxyz...ale on mi stale tvrdi ze ma miluje a nedokazal by sa uz so mnou rozist tak ja neviem v com ma problem.................a ja ze uz konecne nejaky fajn vztah a on povie toto.........
podla mna on ma na rozchod nejaky dovod ale snazi sa to zaobalit do toho, ze sa k tebe nehodi..ver mi, ja som volakedy davno urobila to iste svojmu priatelovi, zacala som sa vyhovarat na to ze sa k sebe nehodime a pritom jediny dovod bol len ten, ze som ho uz nemala rada, ale nemala som odvahu mu to povedat...
vypsana_f.... bojim sa co bude dalej na rozchod nemame dovody