Je pravda, že keď je chlap vzrušený bolí ho to ??
Vzrušenie - bolesť
ďakujem pekne za info :)) a ešte otázka nemôŽe bolesť spôsobovať keď je mokrý dolu dlhšie?? a len zo vzrušenia sa nemôže urobiť to mokré nie je semono že?
alilein:
ak je aj vzruseny a ak ho dole tlaci, tak je to taka viac menej prijemna bolest. Neni to nic, ako zlomena ruka, alebo podobne :)
Moze byt niekto ale chory, napr. keby mal prietrz penisu, alebo nieco so semennikmi, mohlo by ho vselico boliet...
takŽe keď je chlap vzrušený nemalo by ho nič bolieť ak to správne chápem
z nohavic ma to nikdy nebolelo ....
a nie je to nejaka hrozna bolest porovnal by som to z lahkou svalovicou a prejde to ked opadne erekcia
takže keď mu bránia nohavice aby sa mu postavil tak ho to bolí? a je to bolesť asi nepríjemná ale nie až taká abo jaká??
moze ked ma dlho erekciu( niekolko hodin )
nie je to take hrozne ...
Ak ma preplnene nadsemenniky a hodne velke vzrusenie, pobolievat to trochu moze.
Keď mu ho budeš hladkať cez nohavice a chlapec bude citlivý tak sa spraví aj cez nohavice.
hm a aká je to nie nepríjemná bolesť ? nepoznám voláko príjemnú bolesť ...no keď mu nie že stojí dlho ale k ničomu viac nedojde ( proste ho má v nohaviciach stale) môže ho niečo boleť?? a ešte otázka dokáže sa chlap spravi%t aj cez nohavice??