Niekto sa tu pýtal na nejakú veštkyňu z Bratislavy. Po nedávnej skúsenosti mojej a mojej švagrinej neradím nikomu vyhľadávať takýchto \"duchovných učiteľov, liečiteľov\", ale predovšetkým manipulátorov. V Bratislave na Kašmírskej pracovala jedna cudzinka, na ktorú ma nasmerovala moja kolegyňa. Vraj je to aj masérka, kartárka, liečiteľka a čo ja viem čo všetko. To sedenie u nej trvalo dosť dlho, snažila sa ma predovšetkým ohúriť a podľa možnosti aj vystrašiť, aby si ma na seba namotala a mala tak dlhodobý zdroj príjmu. Vyrukovala so známou pesničkou, že dom, v ktorom bývame, je postavený na starom cintoríne... a bla..bla... A hneď mala naporúdzi svojho kamaráta z Ukrajiny,ktorý akože to všetko \"odkľaje\". To som ale odmietla. Keď som jej platila za jej superslužby, napadlo ma, že ten miš-maš informácií, ktoré mi poskytla, by som si sama lepšie zostavila. Pred týždňom mi švagriná hovorila, že tiež bola u nejakej Rumunky alebo Jugošky, ktorá robí na Vajnorskej oproti Polusu. Tiež taká \"všetkému rozumiem, všetko dokážem, všetko vyriešim, do všetkého vidím\". A čo jej vyveštila a zistila? Náramne som sa pobavila, keď takmer navlas to isté, ako mne. Aj ich dom je postavený na starom cintoríne, aj im to môže kamarát z Ukrajiny vyčistiť... Samozrejme, že to bola presne tá istá cudzinka, ktorá namotávala aj mňa. Ibaže sa presťahovala do honosnejších priestorov na Vajnorskú, čo je asi výhodnejšie pre klientelu. A pre istotu aj zvýšila ceny, veď my Slováci sme dosť blbí, ochotne si za oblbovanie priplatíme. A kto nechce vyveštiť, pre toho má bohatý repertoár na výber: šamanizmus, kineziológia, čínska medicína, thajské masáže, čistenie aury, ale predovšetkým oblbológia. Z takého repertoáru sa každému zatočí hlava a na niečo sa už namotá. A aby to išlo ľahšie, tak ho pre istotu hneď na úvod presvedčí, že je na tom dosť zle so zdravím aj s osudom. Samozrejme, že som aj ja bola blbá, keď som tam išla. Ale bolo to prvý a posledný raz. Len sa čudujem, ako je možné, že akurát na Slovensku sa drží toľko všelijakých \"liečiteľov a zaklínačov\" z cudziny. Akoby sme nemali dosť svojich podvodníkov. Alebo sme tak dôsledne naivní, že tu majú medzi nami dobré ryžovisko?
Veštice, čarodejnice, manipulátorky
ahoj chlebíček
chcela by som ta poprosit ked poznas takych odrabacov a staci im len napisat, či by si mi neposlala adresu alebo mail alebo ako to maju
ja uz som v takych sr.... ze si sa ma neviem pomoct
bud tak dobra a pomoz mi hoci aj na mail
abie@centrum.sk
diky moc
Tak ja vám poviem ,že som bola na skusi a zavolala som tej sofa-vestenie.eu z malou dušičkou,nepodarilo sa to hneď asi na 6krat som sa dovolala ,no stálo to zato počkať ja asi začínam veriť v čari mari lebo tá čo mi o mne povedala nemala od kial vedieť som zmetená,asi som tieš hádzala všetky do jedného vreca ,ale ju nebudem ,budem spravodliva tým začnem.
Súhlasím s tebou brendamaxi je tam plno klamárov. Serdzo má tiež pravdu svojím sposobom. Tu stránku www.tajomno.sk som navštívil a bol som nadmieru spokojný aj s článkami a dal som si urobit dokonca aj veštbu. A to dokonca viac krát. Vrelo doporučujem,pretože vyskúšal som už plno takýchto stránok ,ale táto vcelku ujde. Nesnažili sa ma zodrat uplne. A čo sa týka stránky tajomno.sk celkom ma chytili tie články čo sú tam,neeviem kto ich písal ,ale zamyslel som sa pri nich. Toto zdravie.sk je vynikajuce forum. Ludia si aspon možu povedat kde su samí klamári!
...keby som tak vedela, kde mam "vyhybku" preložit, aby som sla na spravnu kolaj...
Neni zac presne si ako ja ked sa nudis ides a mesto filnu ked nic nejde si sadnes a vestis presne .Aj ako pises cim viac tym aj tak stratis inym smerom ked malo ono sa ti to otoci tak ze ani nevies a da ti boh ziskat sumu vetsiu co by si ani nepovedal ze dostanes.U mna je to horsie ako matka deti,a starosti pravdu obcas nestiham bud varit nakupovat ucit a ine..A presne mesto hrania na inretnete ci pc hry takto pomozes inym..super ja som tiez pisala vestiarni a nezobrali ma ani neodpisali až neskor o mesiace dalej som to skusila a zobrali ma ked bolo vela vestcov 4 tak to by bolo naozaj už moc ale ako pisem poloiaca nas tam nerobi sukromne vestby len mi dve ostatny robili iba zadarmo forum ale kazdy kto si kukne stranku sam zisti kto tam je a kde sa ako rychlo docka odpovede drzim palce inak ked som kukla si dobry nerobis len karty ale vsetko ako ja no nie ja s dychmi nerobim iba aura, vestenie a liecenie..ale viem ak tarot karty ale vzdy nie su na 100iste preto viac pouzivam oci koli overeniu a ine ale ako pises skusala som vsetko a viem aj polovicu sny co znamenaju..tak drz sa a nech sa ti tam dari ....ja obcas kuknem ale ani neviem ci tam bude forum na jednu zdarma otazku ak ano obcas si tuknem moje paprce a kosti a ine ci sa este nerosipem...
no za navstevu stranky urcite nic neplatila nakolko si nemohla dat vyvestit zatial je t len na baze skusania a plati sa za vestbu sukromnu nie za kecanie na forach je tam aj moznost ako tu vytvoris si vlastnu temu a ludia pisu dobre i zle slova nuz podla vlastnej chuti o com a ako chcu ha ha.
Si zlata Agaven no ja som kontaktoval vestiaren asi pred pol rokom viem ako je to tam financne aj ked po novom to admin upravil zial akosineviem podrobnosti teraz ako to mate.
Vies odosielanie daru je na kazdom ako sam uzna za vhodne tak ako je to na vasom fore ak chce zasle 5€ ak si svoju odpoved ceni na viac posle viac je to len na nom samom ziadne pevne hranice.Poznas to samaje tto o pomoci inym ale aj nam ako si napisala ty sama je to na cokoladku alebo kavu drobne s ktorych nezbohatneme ale mozno som hlupy lebo mnozstvo ludi to robi a krasne sa rozrasta ich majetok mi vieme o com to je.Je to dobry pocit ze sme niekomu dodali odvahu alebo zdvyhli sebavedomie ci odhalili pravdu.Zivot je zalozeny na tom ze ak mas sam zo seba dobry pocit a den prezijes plnohodnotne tak sa ti aj lepsie spi nuz a dar sa vyuziva asi rozumne lebo kto zdiera druuhych tym nemyslim teba alebo niekoho specialne tak sa zvycajne stane v zivote nieco zle a tak sa sily vyrovnaju aby bola rovnovaha na svete .Ved su na to porekadla ako kto druhemu jamu kope sam do nej pada a vela dalsich ktore vystihuju podstatu.Sice zarobis ale niekde sa stane diera ktora sa vyplni aby sa rovnovaha udrzala.Len moj osobny nazor.Ale ako som napisal dakujem ti si zlata nuz uvidim ako to pojde na najlacnejsom portali v smere vestba ak by nastali nezrovnalosti alebo by sa to cenovo dvyhalo nemienim svoj dar predat za financie mam svoju robotu a v nej som dobre platovo ohodnoteny toto je len zaluba a rozvyjanie mojho ja.Ak by sa to stalo tak sa ti na email ozvem a urcite to prebereme .Este raz dakujem.
podla mna si este dost dobre obisla... za tu jednu navstevu si snad az tolko vela nezaplatila :) a sorry ale podla mna si za to mozes sama uz len preto ze si tam sla...
mam chyby lusti nakolko ma bolia prsty a riadne koli tomu odychujem stale zle pisem..ale ked chces zistis co som chela napisat to ze ake ohodnotenie mas ked viem ze asi nieco ma z tej sumi aj www stranka potom moznost prist tam k nam je tam volne miesto vzdy pre noveho vestca len napises na meil admin...a on ti vstko napise co a ako ohladne stranky a zistis ci tam alebo tam ostanes...ale ako zeby islo o uzsane obohacovanie nepisem v ramci odychu a tvojho volneho casu sem tam nieco dostanes sem tam nieco ale zase dobre ako nic a bude kukat fil co mas z toho nic takto si tam odpovies v ramci tvohjo casu a nieco mas aspon na kavu a cokoladu pre deti hehehe...alebo budes na inej stranke stat a iny bude mat za snahu viac im moze pisat cely mesiac ty mozes stat cely mesiac je to na tebe ahojko...
serdzo presne vela stranook tak zacina a neskor budu unaveny vestci a budu ludia chciet aj tak viac a viac a tiez pristupite na moznos dat vyzsiu sumu za sukromne vestby. ..nemoze vestec odpovedat na 30 riadkov len ohladne zdravia potom 15 riadkov na ohladne prace 15 na ohladne vztahu a za 5€ odpistete vestbu na a4 a za 5€ tak tusim tak vas tam a za tu sumu vela neostane nevydrzia natlak ..aj u nas bolo nas 3/4 co robila sny odisla ale ona robila zadarmo..iny sme boli 4 vestci a ostali sme 2 ....inak ak chces vestiarne privita aj noveho vestca tak ak si kuknes vestiaren je tam priestor pre noveho vestca je tam agaven leona a pod ocami dole a tam je novy vestec to je pre niekoho co chce sukusit tam tiez robit ak by ti to neslo pri tam budeme 3 tam ..a dohoda a ine ti napise admin..kolko ti da ako sumu za tvoju snahu kolo budes robit zadarmo forum a ine..aha ked pride niekto novy nahrnia s ak tebe hned to mi ver podla mojej skusenosti to som si už kukla ale casom podla tvojej odpovede s avracaju k tomu co je najpresnejsii ..a tak ukazuje kolko som ludi na na fore urobila a kolko iny ja mam zatial najviac ludi ..ale zaujimavost zatial mam odych a puzu aj tu si mozes dat ako ja napises chces odych na mesiac admin ti da ..teraz to taha leonkaasi tak....preto priestor je tam stale aj pre inych co by chceli skusit aj moznost...a cas presne ukaze tak isto aj u nas aj u vas ked sa uzhytis si dobry a oni ostanu u teba..len zase neviem kolko mas ty z tych 5€ ke disto nieco ide vebovej stranke tak ratam ze asi 3€ su tvoje ...inak na nasej by si mal viac ale sem ti to pisat nejde najdi si dole nizsie moj mel a odpisem ti nieco ohladne toho viac ked mam informanie ..agaven...