Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotenstvo a stuzkovaslavnost

????

a vám šiši???? čo sa tu rozkrikujete... ako prípitok... trošička 2 deci šampanskeého alebo bieleho alebo červeného vinka neuškodí.. ved bol o tom aj článok že 2 deci neuškodí.. samozrejme nie tvrdého.. ael tým by to malo hasnúť ... a viacej nepiť.. po celý večer tak iba cuckať.. tých 2 deci.. nevidím na tom nič zlého

luckaliu

a stoji vam za to to riziko? kvoli troske alkoholu? ak by som bola tehotna nikdy by som si nedala ani kvapku alkoholu....asi ani rumovy kolac by som nejedla :-D dieta mi je prednejsie ako deci alkoholu. a este nechapem fakt na co to potrebujes ten pripitok? alebo sampanske na silvestra...kazdy to pochopi ze si tehotna ze nebudes pit :) a silvester by som oslavila s detskym sampanskym :)tolko moj nazor

kraaska

Ahoj,jasné že si trošku možeš dat,aspon pripitok,ja som si v tehu dala na silvestra šampanské ako pripitok o pol noci,bola som v 4-tom mesiaci a mam zdraveho 17 mesačného syna.

vivina

potom sa idu cudovat, preco sa rodi tolko deti s postihnutim a zeny sa potom len stazuju a hladaju vinnika.......ach mali by sme si vstupit do svedomia....cest vynimkam, ktorych mam taky pocit je coraz menej....ved jdnej sa to prepieklo, prepecie sa aj mne....

xyxyz

zodpovednost nikde..si uvedom ze si tehotna a nie ze mas zastavene vetry..tak sa patricne aj spravaj ak chces aby bolo tvoje dieta zdrave...boze kolko mas rokov?