Mám už 20 rokov a ešte som nemala chalana.
Myslím normálny vzťah. Nie som dievča, ktoré by si nebolo schopné nájsť chalana ale hladám chalana, ktorého by som lubila a nie bola s ním len preto aby som niekoho mala. Už mám pocit že sa nedokážem do nikoho zamilovať. Stretávala som sa s viacerími chalanmi ale to bolo len krátkodobé. A skončila som to vždy ja. A nikdy k ničomu neprišlo - proste držím si od nich odstup. Stále čakám asi na niečo čo nepríde.
Som vobec normálna??
Ale ti mas v podvedomi ze hladas dlhodobesji vstah a taky najdes len u starsich chalanou ale nie u starsich 20 ale 30 a viac
ano si normalna,predsa ked dakoho nelubis,tak mu nedas len tak...
mas cas,to ze kamosky uz sexuju od 15ky,to je ich vec,podla mna cakaj na toho,kto bude stat za to :)
Nie som pod zákonom
MBMB, takáto hlúposť mi nemôže vadiť, pokiaľ nie si pod zákonom ;) Ok - už nespamujme na túto tému :)
kikusa - ak by ti nevadilo, že by som bol mladší... :)
MBMB: existuju, uz sme dvaja :)
nyky20, jasné, že si normálna. Ja mám o 5 rokov viac ako ty, tiež som chalana nemala a nepripadám si nenormálna. Keď raz stretnem fajn chalana (ako napr. MBMB :)), tak z toho možno niečo bude a ak nie, tak nie. Čo je na tom nenormálne? :)
Slušných chlapov je v dnešnej dobe dosť málo. Ale existujú. Viď ja
Sama si to povedala. Čakáš na niečo, čo nepríde. Začni žiť, chlapi si aj tak nezaslúžia babu, ktorá by kvôli nejakému slušnému chlapovi, kt. nájde v 50-tke držala ad 1 celibát a ad 2 sa tým aj trápila.... uvolni sa...