Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Narocna?

Príspevok v téme: Narocna?
myriama

Nemam az taky velky problem, len sa chcem trosku vyrozpravat z toho, z coho mi je smutno.

Sme s priatelom spolu 3 mesiace, je nam spolu fajn, v mnohom si rozumieme, pomaly sa spoznavame.
Ale v jednej veci je strasne nemozny!!! Za cely cas, co sme spolu som od neho dostala jednu ruzu - aj to so slovami: Vysvetli si to, ako chces! ???
A raz, ked boli s kolegami na predlzenom vikende v Taliansku, doniesol mi odtial -nejaku vzorku parfemu s klucenkou s logom kozmetickej firmy ( zrejme to kupil niekde na letisku) a dal mi to len tak, medzi recou, ked som ho cakala na stanici a potom sa ponahlal domov.

Nechcem vyzerat ako nejaka materialistka, nepotrpim si na nejake honosne dary - ta ruzicka bola krasna a bola som rada, ze si na tom vikende na mna spomenul, ale......aj tak troska takej romantiky, ci nejakeho citu z toho by som chcela citit.
Viem, ze nie vsetci ludia su zatazeni na romantiku a niektorym ludom robi problemy prejavovat city, ale on sa sprava ako hanblivy skolak a pritom sme obaja tridsiatnici.

Ale istotne su horsie problemy vo vztahoch...a ja to len moc analyzujem...a mozem byt rada, ze je na mna dobry...

betkacat

teda mimo témy, ja kvety milujem a medzi nami pestujú sa kvôli tomu aby sa z nich robili kytice, tak aké ľúto...
to opalka: niekto to už spomínal, že treba s mladým o tom podebatovať...možno by si mu mohla tiež niečo priniesť dať mu to spôsobom aký by si chcela aby použil on...možno sa poučí, alebo pridá...to by sa možno páčilo už aj adamovi(myslené ako žart)

Aduliena

Aduliena

Predstav si, ze cestujes dlhe hodiny niekde nabalena autobusom + vlakom. A teraz este mas nies kyticu po celu cestu... To Ta hned prejde romantika :)

jajka001_

mne je kvetov tiez luto, ale viete, ako to poteši? darmo ze je to neprakticke...je to krásne. taká romantická kytička sem tam...mna poteši aj jedna ruža. najlepšie len tak. je zvláštne ako niečo také pôsobí na ženy :

doubledog

je super, ak ma zena taketo namietky voci muzovi.
je to velmi perspektivne pre dlhodoby vztah.
takze si na tom dobre a mozes sa tesit na buducnost.

opalka

ja svojho obdaruvavam casto :)
uzavriem to asi takto :

pyzamko super, aj tvoja namaha hladania originalnych veci na nete ..... ale aj tak, obcas jej ten kvet kup :) a lubte sa

AdamKrt

opalka:

ze za najmenej penazi... :) Vies, kolko stoja dnes take mizerne kytice ? To nie, ako volakedy...

Som zvedavy, keby som jej povedal, ze to co dostala rozne darceky len tak, ci by to teraz vymenila za par kvietkov... :)

AdamKrt

opalka:

nevies aka kabelka. Aku paradnu. Presnoril som cele mesto pre tu kabelku, popozeral po internete a ziadna taka, ani jej podobna nebola.... Alebo som jej dal jedno velmi skvele pyzamko so zaujimavym motivom, ktory jej asociuje nasu lasku, pretoze na nom bol urcity symbol, vyobrazenie. To som tiez hladal riadne dlho...

Ozaj velmi originalne, skocit do najblizsieho kvetinarstva, kde nejaka babenka urobi na pockanie hocaku kyticu... Radost na 5 minut a uz to ide niekde do vazicky, kde si to nikto nevsima a o par dni je po kvetoch.

A co z toho ? Potesi sa na chvilku. Ked dostane nejaky pekny darcek, co bude casto pouzivat, skor si to cloveka pripomenie... Naviac, ani taku vazu nemam, kde by som to odlozil. Budem musiet kupit nejaku :)
------------
Druha vec vo vztahu je aj, kolko partnerka prejavuje lasky a ucty k partnerovi. Keby sa snazila priatelka este z desatiny ako ja... Ojoooj :)

A kto obdaruje muzov ? :)