Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reflexná masáž chodidiel

samko r.

Akurát som Babenka bol v "trávení" a chcel som ti napísať, že sme tu na masážach. Predbehla si ma.Takže chystaj plavky, keď sa oteplí, prídete s Brunuškou, ideme stavať priehrady na potoku a naučím vás skákať do vody. Spomínali sme na detstvo. Skoro som si poplakal.

brunuska

jasne samko-nikto sa to nedozvie!!!
:-)))))) vies ze sa mozes na vsetkych vykaslat? ja som taka cvoky od narodenia neriesim-sice teraz trosku ale mam na to dovod-ale zas bude dobre. neries co si myslia ostatny- hlavne ze ty si zdravy,stastny,spokojny

samko r.

Tak dobre Brunuška, počkáme nech sa oteplí, príď s partiou priateľov, postavíme si priehradu a budeme skákať do vody. Pre nás by to bolo veľmi príjemné, ale čo by sme povedali tým pánom v bielych plášťoch, ktorí by nás nabádali, aby sme si vyskúšali ich najnovší model vesty so zapínaním vzadu. /kazajka/. Raz do roka si doprajem dovolenku pri mori a keď som vo vode, vieš ako sa vo mne všetko rozprúdi? Aj to zostalo z detstva. A možno je to aj to, čo hovoríš ty, že deťmi sme stále. Preto mám najradšej prázdnu pláž, tam sa nemusím tváriť vážne. Ozaj, bol som najlepší v skákaní do vody v disciplíne "riťoplesk". Ale nikomu to nehovor.