Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
Akurát som Babenka bol v "trávení" a chcel som ti napísať, že sme tu na masážach. Predbehla si ma.Takže chystaj plavky, keď sa oteplí, prídete s Brunuškou, ideme stavať priehrady na potoku a naučím vás skákať do vody. Spomínali sme na detstvo. Skoro som si poplakal.
samko, aoooj. uz som tu aj ja! idem si pocitat,co ste popisali.
Do nedávna tu bolo na horách aj 30 cm snehu, už sa to roztopilo, ale krásne na horách tu máme.
tak tam musite mat krasne samko!
Pod pohorím Vtáčnik!
samko dakujem za pozvanie-isto pridem. prezrad lokalitu
jasne samko-nikto sa to nedozvie!!!
:-)))))) vies ze sa mozes na vsetkych vykaslat? ja som taka cvoky od narodenia neriesim-sice teraz trosku ale mam na to dovod-ale zas bude dobre. neries co si myslia ostatny- hlavne ze ty si zdravy,stastny,spokojny
Tak dobre Brunuška, počkáme nech sa oteplí, príď s partiou priateľov, postavíme si priehradu a budeme skákať do vody. Pre nás by to bolo veľmi príjemné, ale čo by sme povedali tým pánom v bielych plášťoch, ktorí by nás nabádali, aby sme si vyskúšali ich najnovší model vesty so zapínaním vzadu. /kazajka/. Raz do roka si doprajem dovolenku pri mori a keď som vo vode, vieš ako sa vo mne všetko rozprúdi? Aj to zostalo z detstva. A možno je to aj to, čo hovoríš ty, že deťmi sme stále. Preto mám najradšej prázdnu pláž, tam sa nemusím tváriť vážne. Ozaj, bol som najlepší v skákaní do vody v disciplíne "riťoplesk". Ale nikomu to nehovor.
samko je tam toho hrozne vela zadaj si do google- masážna podložka
ano samko presne tak to vyzera- pockaj idem to kuknut