Asi v kazdom vztahu pride raz obdobie ked obaja partnery,jeden skor ,druhy mozno neskor zacnu rozmyslat nad tym,ci sa vobec maju radi,ci ma ich vztah vyznam alebo ci by nechceli byt s niekym.I ja som mal taketo obdobie.Cele dni som rozmyslal nadtym,ci ju lubim,ci ma vobec vyznam byt s nou atd.No postupom casu som sa dal dokopy.No prislo to co som vobec necakal.Moja priatelka preziva toto iste.Cele dni sa trapi,hovori,ze nevie ci ma lubi atd.Bojim sa strasne,ze ju stratim.Bojim sa ,ci sme sa NEPREJEDLI seba samych.CHCEM SA OPYTAT,AKO MAM PREZYT TOTO OBDOBIE,CO MAM ROBIT ABY TO NAM OBOM PRESLO,LEN MI NEHOVORTE,ZE POROZPRAVAJTE,NEMYSLITE NATO A INE VECI.DAKUJEM:)
PROSIM O RADU STARSIE A SKUSENEJSIE OSOBY VO VZTAHOCH!!!!!!!
ahoj veverka si tu? chcela si pokecat..... mariela, ja zijem sama od 18 a nepoznam nikoho komu by jeho vztahove problemy riesili rodicia,ale mozmo sme ja a moje okolie vynimky, neviem...ale ok, nechajme to, mas v niecom urcite pravdu...
WASHING MACHINE: začínam pochybovať o tom či nie si ty nahodou ten môj drahý...hej je to také obdobie keď sa vzťah mení na vážny vzťah....
nijak do toho nezasahuj, je to proces, ktory musi prebehnut tak u teba ako aj u nej.
snaz sa byt len na blizku, ale nechaj ju, nech sa poriadne ponori do seba a zisti, na com je.
No nehadajte sa,a trosku ste odbocili od mojej otazky
iii, pokial chlapovi kazdy druhy den nevaris, nezobudzas sa vedla neho, neperies mu, on ti pri zvracani nedrzi hlavu, nepoznas ho. Proste tri roky chodenia sa nerovnaju tri roky spoluzitia. Tak nepis, aky mas "vztah", ked chalanisko dojde na randicko a handry na sebe ma vyprate mamickou. Ty si ho vacsinou uzijes len v dobrej nalade...Je to cosi uplne ine. Ja len tak, ze je to vtipne, chapem ta, ja som tiez raz mala 18. Este toho chalana parkrat mozno vymenis a neskor sa ti to bude zdat vtipne. lera, skusenosti mam, to mi ver. Zijem 6000 km od najblizsich, len s priatelom od svojich 21 rokov a vsetky vztahove problemy sme si museli riesit samy, rodicov som zatazovat nechcela...V zivote predtym som nevarila a naraz sa zo mna stala manzelka:) tak viem, o com tocim.
No možno hej (o:
Akože ja nechcem nikoho uraziť, ale milujem tie "reakcie" keď sa niekto niečo normálne pýta, a nenormálne sa mu odpovedá.
Veď nie každý ma dvadsať vzťahov za sebou...
no mozno ma 100 rokov a za sebou zivot plny uzasnych skusenosti, na ktore sa mi tu nechytame:-)))
Lera, hej, je to jasné.
Veď každý má svoj názor, ale tak nech mi nietko nehovorí, že nie je vzťah ked 2 ludia spolu nežijú. To akože ked začnem s niekým žiť hned prvý týžden po zoznámení, tak to vzťah JE, ale ked spolu nežijeme 3 roky,tak to vzťah NIE JE?? niekto má trošku mylné názory, podľa môjho vkusu...
to bolo pre marielu aby bolo jasne