Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vek: 17

Príspevok v téme: Vek: 17
17-rocna

Mám 17 rokov. Doteraz som nikam nechodila, ale teraz, keď už mám tých 17, tak by som rada začala. Myslím nejaké párty, koncerty, proste do spoločnosti. Problém je v tom, že ma rodičia (resp. otec) nechcú púšťať. O 21.00 musím byť doma. (v hodine, keď všetko len začína) Moji rovesníci chodia von už od... odjakživa. Ja nesmiem. Chcem dodať, že známky mám dobré, nefajčím, nepijem, neku*vím sa. Chcem tráviť čas s kamarátmi, no nejde to... Ako ste na tom vy - v mojom veku? A čo rodičia - púšťate svoje deti? Ďakujem.

lost

ale mimochodom, ja ked som mal 17, tak som tiez nikam nechodil (ale to bolo dobrovolne), iba tak do kina raz za cas a to ma pustili, lebo premietanie zacinalo o 19:00 a dosiel som domov 22:00, alebo na skolske akcie ma psutali rodicia, ked sme napr prisli nesko vecer..
na nic ine si ani nepamatam :D

asi zalezi od benevolentnosti rodicov, alebo skor ich strachu o svoje dieta..

ty si mozno myslis ze 17 je dost, ale ak budes mad nad 20, alebo 25, alebo nad 40, tak pochopis ze to nie je dost, a ver mi, pokial nemas ochranku, tak to naozaj nie je dost.. ( i ked toto plati aj na beznu vecernu prechadzku na ulici, ale neviem..)

lost

sweater ma uplnu pravdu..

.. a kam chodia ti spravni ludia?
a co ked nikam?

ty si tiez "spravna" a vidis ze nikam nechodis :)

podla mna viac "spravnych ludi" nikam nechodi, tj. nie na disko, mozno ani na koncert a mozno ani inde, lebo ma rodicov ktori chcu tu spravnost zachovat..

ved mas len 17 :)

a 21.00 nie je tak malo, ved tma je uz o 16.00 :D :P :)

cize spolocnenske akcie ta lakaju... no urcite su nejake aj do deviatej vecer a ked nie, tak skusit pozvat aj rodicov? :)
alebo nejak nabrat ich doveru, ale to je komplikovane opisat a na kazdeho plati nieco ine a na niekoho mozno nic..

jajka001_

ja som na disky tiez nikdy nechodila, nikdy ma to tam nebavilo. sme chodili s partiou kade tade, aj do noci , proste sme sa rozpravali a bavili. stare zlate casy, ziadne problemy len rodicia a skola, plany, spolocne problemy. v noci sa najlepsie keca. je toho tolko co potrebujes s niekym prebrat, potrebujes sa bavit, byt s kamosmi, lebo tí su v tomto veku viac ako rodina.

17-rocna

jajka

dík, že si to napísala, lebo už by ma tu, no škoda rečí... ja nechápem, ešte som nedostala odpoveď, že kam chodia tí "správni" ľudia ? Knižnica je u nás do 18.00 ;)

jajka001_

ja neviem, a čo sa ma zabavat po veceroch v kniznici? uz je to sice davno co som mala 17 ale urcite ze v piatok som isla von a ked pride domov do polnoci tak v pohode nie? aj dlhsie. a tiez som sa netoto. to predsa zavisi od nej. je mlada a chce sa bavit. staci ked si vonku s rovesnikmi a je sranda.
s rodicmi je to tazko, ale skus to tak posuvat, ono sa to podda. cez tyzden neviem, o deviatej doma je celkom v pohode ked chodis do skoly.

17-rocna

JA nechcem chodiť na diskotéky. Ale na koncerty a párty (nie hentie štýly, čo sa hrajú na diskotékach-osobne v tom vidím rozdiel). Kam sa chodia tí "iní" zabávať? Nikam? ...nie, poznám fajn chalanov, ktorí chodia na takéto vecičky...

sweater

proste je to tak ako ti tu ostatny radia, na diske spoznas len ku*evnikov a radodajky, ti tvoria 98% zlozenia ludi na diske a tie zvysne 2%, su omylom zatulane osoby, ktore ocakavaju nieco ine ako ozieranie a neviazany sex, medzi ne patris aj ty.

17-rocna

"si ma nájde" a potom som išla do dôchodku... Ja si nechcem "HĽADAŤ TRVALÝ VZŤAH" - to už čo je? Iba by som rada spoznala nejakých nových ľudí, veď keď nie, tak nie, aspoň sa zabavím (mám vzťah k hudbe, NIE, NEJDE MI O ALKOHOL ATĎ) a čo bude potom, to neriešim. Alebo "tí správni" chodia na nejaké iné konkrétne miesta? Podľa mňa hocikde môžem niekoho (dokonca možno "iného" :-o)
nájsť...

17-rocna

Vidíš, mne netreba takého, čo si niečo odžil, mne by v pohode vyhovoval aj taký, ktorý je približne moja veková kategória a je na rovnakej úrovni, čo sa týka vyspelosti (?) ... Starší radšej vezme mladšiu, to je pravda. O pár rokov pochopím, ja si myslím, že to chápem už teraz, ono je to asi skôr vec názoru. Každy si o tom-čom niečo myslí. Veď ja nie som slepá, vidím ľudí okolo seba, ver tomu, že keby mňa chce niekto dostať do postele, tak ho omrzí snažiť sa :)

z...

trvaly vztah sa takto nehlada...ak chces kvalitny vztah na diske v noci ho nenajdes, skutocny vztah sa nehlada to on si najde teba...