rozhodovanie vo vztahu

Príspevok v téme: rozhodovanie vo vztahu
terika

ahojte. potrebovala by som radu ohladom mojho vztahu. mam vyse 2 rocny vztah, ale asi tak po roku som si uvedomila, ze mi vadi, ze ja o vsetkom rozhodujem. moj priatel je na mna dobry, povedala by som, ze az prilis dobry, a to ma niekedy privadza do sialenstva. snazi sa mi vsetko modre zniest z neba a rozhodovanie nechava na mne, lebo jemu je to jedno a chce aby som ja bola stastna a teda rozhodla podla seba. neuvedomuje si ale, ze mi tym akurat este viac nepomaha. rada by som, keby aj on preukazal nejaku iniciativu. s tym suvisi aj to, ze mi nehovori nic co mu vadi, lebo to nepovazuje za podstatne. nedokaze mi vymedzit hranice co robit, co nerobit, co je podla neho spravne, co sa mu nepaci atd. a ja mam pocit, ze mu zacinam skakat po hlave a robit si co chcem.i ked sa takto vo vztahu chovat nechcem, robim to podvedome ako reakcia na jeho spravanie. mate niekto radu, co by sa s tym dalo robit?

doubledog

myslim, ze je to uplne prirodzena reakcia kazdej normalnej zeny, ktora ma takehoto chlapa.

dobre si to napisala, chlap proste zene musi vymedzovat hranice, ak to nerobi, je to chyba.

robit sa s tym da jedine to, ze on sa musi zobudit a nejak ozivit svoju muzsku podstatu.
mozno by pomohlo, ak by si apelovala na jeho lasku, daj mu najavo, ze ak ta naozaj lubi, bude sa spravat ako spravny chlap a nie ako podpapucnik.
dobre by bolo, keby mu to nejaky muz vysvetlil a nazorne ukazal.

Tetracyklin

Ti poviem takto, to ste vy ženy,proste blbé , hormónmy ovladané bytosti,ktoré si nič nevážia a stale hľadaju viac a lepšie,proste ešte aj to ti vadí čo by nemalo. Viež čo,nerob nič,skač mu po hlave,chlapec sa zobudi,pošle ťa niekam a budeš spokojná :)))

:))))

bibi :))))))
Presne tak-aj ja mam taku skusenost.
Ale nie len vo vztahu-ale aj u jednej kamosky-nikdy nic nerobila-bola taka ze- kde sa postavila tam stala- /ked sme niekam sli-stale sa hanbila ozvat/a teraz po dlhych rokoch mi zacala vykrikovat-ze ja som ju dirigovala a kym ona bola ticho bolo dobre-:)))))
CLOVEK NEVIE COHO SA PO ROKOCH DOCKA OD URCITYCH LUDI.
TERIKA
Tak mu to povec ze chces aby aj on rozhodoval-aby ste rozhodovali spolocne-ze ty nechces sama rozhodovat.

M74

Ja keď mám na jej žiadosť o niečom rozhodnúť, tak potom ona dá zrazu iný návrh, ktorý vzápätí začne sama spochybňovať a celá debata dostane divný smer. Pritom sa jedná často o veci na ktorých mi nezáleží a snažím sa jej vyhovieť, ale vo finále som ja ten zlý.

cup-cup

Ale inak nemá chybu, ani toto neberem, jak nejakú chybu, len by mohol mať niekedy nejaký nápad. A najlepšie vtedy, keď ho zrovna ja nemám :DD

cup-cup

Ja mam tento istý problém. Čo budeme robiť, čo si dáš na raňajky - to čo ty, to čo ty chceš, ja sa prispôsobím. Mne to v podstate aj komplikuje život. Keď sa napr neviem rozhodnúť, čo variť a chcem, aby mi poradil, tak on nevie a že čo uvarím, to on zje. aaaaaaaa

H2O

ale tak važne no .. chlap ma byť podľa mňa CHLAP .. tzn že sa nesprava ako debilek .. ale keď už takeho maš a chceš s nim byť, tak mu to povedz na rovinu .. a slovnym spojenim "na rovinu" myslim NA ROVINU, nie cez tri zakruty a štyri otočky :p

H2O

ano, najdi si poriadneho chlapa .. ale bude ťa buď biť, podvadzať, alebo ťa od.ebe skor ako sa stihneš rozkukať, takže tam radšej ostaň pri macikovi :D

bibi123

xy:) to je ten prirodzeny vyvoj partnerskych vztahov... dnes som sa mu smiala, ze aj ked to berie ako dirigovanie, vzdy to spravi, ako mu prikazem(samozrejme, ze nie hned, ale az za 10min, aby to nevyzeralo, ze poslucha ako pes, ved je predsa muz):O)))