Aké prírodné recepty poznáte na herpes?
Herpes
Na potlacenie vytvarania oparu je ovela ucinnejsia iontoforeza striebra.
Ale to neadresuje virus inde v tele, ten treba adresovat zvysenim viralnej imunity celeho tela, co som tu uz mnohokrat spominal.
koloidne striebro je velmi ucinne
mne pomaha aplikovat koloidne striebro, na Koloidne.sk ho najdete
Inac vcelie produkty su silny zdroj vitaminov B okrem ineho.
Stale sa mi robili. Nekonećne. Teraz si dávam Riboflavín vitamin B2. Hlavne jeseń, jar. Poradil mi to jeden farmaceut v lekárni. Super.
moj priatel mava pravidelne herpesy pri malickom pretazeni alebo asi oslabenej imunite. niekedy sa mu vyhodia naraz am 2-3. jemu pomaha jedine taka masticka mala Propolis alebo nejak tak podobne sa to vola, obsahuje to aj vela vitaminu B a neviem co v tom vsetko je. Na slovensku sme to zhanali uz niekolko krat. Kupujeme to v anglicku, stoji to sice az do 10eur, ale jedine toto mu pomaha.
Inac co sa tyka vcelych produktov, propolis je vynikajuci ako doplnok, ,problem je len, ze jeho obsah je velmi menlivy so sezonou, umiestnenim ulov a spracovanim. Vsetky vcelie produkty totiz obsahujum pel, nektar a z toho vyrobeny vosk a propolis, takze velmi zalezi, z akych kvetov to bolo zbierane, lebo rozne maju rozne obsahy latok, ktore maju zdravie posilnujuce ucinky.
Kazdemu je jasne, ze mnohe z rastlin su liecive a ked z nich vcely zbieraju pel a nektar, tak mnohe tie liecive latky prejdu v koncentrovanej forme do ich produktov.
Vcely zbieraju nektar z roznych polnych kvetov,z roznych stromov, takze obsah medu a propolisu je velmi rozdielny a dokonca pre niektorych jednotlivcov moze dokonca vyvolat alergie, podla toho, co obsahuje
Prave vcera mim zacala ocervenievat vrchna pera a zacala ma svrbiet-jasny naznak premnozenia HSV1 v tele, to som mal v zivote uz vela krat, takze viem pociatocne priznaky, ktore si ludia povacsine nevsimnu z predstavou, ze to nejak samo do rana alebo na druhy den prejde. Kedze uz pijem caj z chagy(len udrzobna davka asi 4 gramy) a beriem selen, zrejme som potreboval aj nejaky iny doplnok, tak som prvy raz skusil L-lysin 2x 1500 mg(vodorozpustnu formu tejto aminokyseliny, L-lysin HCl).
Nuz a zabrala, za 24 hodin bolo po cervenom fliacku a svrbeni na pere.
Este je to vidiet, kde to bolo, ale to uz ustupuje, zrejme sa to poskodenie tkaniva herpesom musi zahojit ako kazda ina rana, aj ked toto sa vlastne neprebojovalo napovrch a poskodenie bolo len pod kozou.
Rozhodol som sa brat ten L-lysin a davke 2x1000 mg aspon par tyzdnov, kedze nastava sezona sezonnych chorob, najma viralnych, ale aj inych, ktore sa s viralnymi casto zvezu pri oslabeni tela.
jedine propolis mi zabera...