Káva a chudnutie

Príspevok v téme: Káva a chudnutie
ladyinred

som závislá od kávy, denne vypijem aj 5-6 šálok kávy 2v1 s mliekom a umelým sladidlom, myslíte že je to veľmi škodlivé? A priberá sa od takejto kávy? Stravu som obmedzila na minimum, som na ovocí, zelenine, bielych jogurtoch, graham. rožkoch a ovs. vločkách, no a na spomínanej káve...ale vôbec nechudnem, kde je chyba?

alchamilka

ladyinred: viem , že je to ťažké a snažím sa ti pomôcť , viem , že ja o tom nič neviem čo prežívaš atd ale skús to aspoň s iurčite pekné , mladé dievča máš veľké + že si si uvedomila problém a povedz si chcem mať deti šťastný život nie zomrieť na "blbú" anorexiu!!!! prosím vchop sa :( pozri si filmy knihy o zdravej výžive pre tvoje telo a ver mi bdueš mať peknú postavu + cvičenie nepotrebuješ byť vychrtlina ale pekne štíhle dievča

ladyinred

pochop ma, alchamilka, ja s anorexiou bojujem, ale je to márny boj, nič nepomáha, ani psychiatrička ani psychologička ani hospitalizácie...

alchamilka

ladyinred: nechcem ťa uraziť , ale toto je už "blbé" načo zakladáš túto tému ked niekde si písala že si ´máš ppp.... tak čo chceš?! neschudneš už ani gram?! rozumieš tvoje telo je tvoje proísm ťa začni sa zaujímať o zdravie a o šťastie naštuduj si dopodrobna zdravú výživu nie ANOREXIU! ako má tvoje telo pokryť dennú spotrebu v telu prebieha tisíce chcemických prejavov áno tisíce ako mu má stačiť jeden rožok denne? a chúda ešte má aj chudnúť,,,, hm , telo nie je nejaký hlupák....