Počet našich,vašich vzťahov v živote.

Príspevok v téme: Počet našich,vašich vzťahov v živote.
Linda5525

Koľkými vzťahmi ste si prešli kým ste mali pocit že s tým človekom chcete stráviť zvyšok života?
Vraj každým vzťahom zistíme že náš partner je lepší ako bol ten minulý ......--------------------------------------------------------------------------Skutočne to tak je ? Pýtam sa pretože som síce vo vzťahu ale...Neviem či možem v 19tke povedať že je to vzťah na celý život.Ze už nik iný. Tiež som sa v láske už sklamala a strašne ale strašne ťažko som tým prechádzala... Poznám asi 3 prípady v mojom okolí čo sa dali dokopy ked mala ona len 16 rokov.. jej prvý vztah a je si istá že s ním chce byť navždy. A su spolu už vyše troch rokov.A stále im to super klape.
Prečo proste niekto potrebuje mať viac vzťahov a niekto si nájde lásku ani nevie ako a zostanú spolu navždy...??

xy:)

podstatou je, aby si sa citila dobre.. cize to moze byt aj prvy ale aj 20. a preco to tak je? lebo zivot je nespravodlivy :D

Slobodna

bukukela0000: a nemyslíš, že je problém v tebe? Čo keby si namiesto nadávania na chlapa hľadala chybu v sebe?

dexter

a potom je to este o veku.
ked si niekto s niekym zacne v 18, tak sa casto stava, ze z roznych dovodov aj tak nemozu spolu byvat/ zit (skola, nedostatok financii atd.) a rozidu sa po 5-7 rokoch bezne.
iny pripad je, ked sa dvaja daju dokopy ak uz maju po 30 tak sa zoberu bezne aj v priebehu roka-dvoch, lebo uz nechcu cakat a pritom ten ich partner vobec nemusi byt "lepsi" ako akykolvek predchadzajuci. jednoducho su len vo veku, ked im uz nic nebran zit spolu.

bukukela0000

MOJ Prvy "vztah" v 14 rokoch..LETNA LASKA..chodil na prazdniny..pusinkpvali sme sa, pisali zalubene basnicky..jedny prazdniny ma sprosto oklamal, vylizal sa predomnou s inou a poslal ma do certa, ani mi to nevysvetlil. Via sa neozval.Az po 2 rokoch s otazkou ci sa na nho este hnevam..:/
2. vztah, stretli sme sa na diskoteke, mol o 10 rokov viac..vydrzalo nam to 4 roky. Po 3 rokoch sa mi uz nezdal byt taky uzasny, vsetko co zarobil, prepil s kamosmi, nevedel si najst pracu a este on to ukoncil tym ze ja si zasluzim lepsieho..
A 3. vztah?? Precitaj si prispevok Muzi?? HAJZLI..tak to je o mne..

Slobodna

Niekomu trvá dlhšie kým zistí čo vlastne chce, akého partnera chce. Niekto si to musí ujasniť na vlastných chybách- partneroch, po každom vzťahu si povedať- aha tak nechcem aby môj partner mal túto vlastnosť- sebeckosť, majetníckosť atď. Je to vlastne proces hľadania a nie promiskuita.
Pojem na celý život sa mi moc nepáči, je to dosť relatívny a naivný pohľad. Čím väčšie očakávania tým väčšie sklamanie. V konečnom dôsledku to však vôbec nie je o vzťahoch ani partneroch,je to o nás. Človek musí mať tú istotu sám v sebe, harmóniu, musí vedieť čo chce, vtedy to môže vyjsť na prvý krát.

cup-cup

Presne, je to individuálne. Ja mám tretí vzťah a som presvedčená, že to je ten pravý. Hádam teda do tretice všetko dobré :)

cajik

to nie je o tom, kolko vztahov clovek prezije, ale o tom na kolkykrat stretne toho praveho.. mne to vyslo na X-ty krat, frajerovi na prvy :DDDDD