Ahojte mam piercing v pupku vyse pol roka, a najskor mi hnisal,potom sa zahojil,potom zasa zacal hnisat,a takto to slo dalej.. teraz poslednu dobu uz s nim nic nebolo,ale asi 3 dni dozadu ako som sa rano natahovala,ma zabolel,a ked som sa pozrela, zase tam bol hnis, dokonca aj trocha krvi,a je to napuchnute a obcas to zaboli.. no je to len na spodnej dierke..davam si na to framykoin a cistim antibakterialnym mydlom,ale zatial nejak nepomaha.. Co to moze byt? ak mate skusenosti poradite mi co si na to dat aby to zabralo? Dakujeem
Piercing v pupku - hojenie
ahooj ja ma pierc v pupiiku asi mesiac a zatial mal len cervene okolo hornej dierky.. a zacina to hnisat. ale je to normalne ze?: D
Skus na to repikovy odvar to by malo pomoct...3 krat denne vzdy certsvy odvar kupis to v lekarni porciovany alebo sypany, sprav si silnejsi a prikladaj bud pomocu sterilnej gazy na par minut..daj pozor aby to nebolo moc horuce..
Ja mam piers asi 3roky. Chvalabohu ja som s nim nikdy problémy nemala. Na začiatku samozrejme pri hojení hnisal ale strašne mi pomohla dovolenka pri mori. 2dni pri mori a pupok bol krásne zahojený a dodnes aj je. Ani neviem že tam niečo mam ...
Takže treba zaplatiť dovolenku a šup šup oddychovať :)))
ten pupok je nejaký záhadný... mam v nose aj v spodnej pere a to je bez problémové.
ja mam v pupku uz asi treti rok a stale mi vyteka z tade nejaky humus, asi hnis, take zltkaste,ale ma neboli ani nemam zapaleny...
Ja mam pierc v pupku asi rok a tiež mám s tým sem-tam nejaký problém. Pripadá mi to ako zmenou počasia. Raz uplne super, raz zase bolí... Ale je mi to lúto vytiahnuť to, lebo sa mi to páči. Na začiatku som s tým problém nemala, ale som to 2x nechtiac natrhla a odftedy problémy.. Rozmýšlam, že vytiahnem, nechám zahojiť a dám prepichnúť znovu. Uvidíme... Ja si dávam slané obklady a čistím borovou vodou - priznám sa, že nie pravidelne, lebo sa mi nechce O:-)
no skusim ešte tyždeň, dva vydržať, či sa to zahojí alebo nie.. ak nie,vyberiem to... a Vaša dcéra mala piercing, alebo mala toto isté čo ja?
Moja dcéra to mala, lekári jej to odporučili dať si to odstrániť, lebo by mohlo dôjsť k infekcii do brušnej dutiny a to by bola katastrofa. Teraz je to už OK.