Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

A čo tak mať chlapca?

Príspevok v téme: A čo tak mať chlapca?
Viktoriia

Mám 18 rokov a este som nikdy nemala chlapca a ani mi nikdy nechybal...Celkovo nemam priatelov, som uzavreta, ale niekedy sa citim dost osamelo. S rodicmi mam vyborny vztah a som na nich velmi naviazana..Ani neviem ci to je dobre, lebo v spolocnosti rovesnikov sa potom citim uplne cudzo, neviem co mam povedat a mam uplne ine konicky..Vacsinou robim vsetko osamote..Ale trochu ma to zacina zozierat, ze predsa len by bolo dobre mat niekoho neustale pri sebe a s kym by som sa mohla porozpravat.Priznam sa, ze som sa vzdy tomu vyhybala a nikoho som nechcela. Problem je v tom, ze si neviem predstavit taky vztah aky je typicky dnesnej dobe : povrchny a hlavne kratkodoby..Ludia menia partnerov ako ponozky a pritom vyhlasuju ako sa maju radi , ale po rozchode si casto velmi skoro zase niekoho najdu..aspon vela takych mladych poznam.....asi mi poviete, ze to chce cas, raz si niekoho najdem ale ja sa k tomuto bodu nijak nepriblizujem kedze som velmi bojazliva a neviem to zmenit..neviem , skuste mi nejako poradit ...dakujem :)

lost

Alebo by som povedal, ze "ak pride na lamanie chleba", tak velmi malo ludi dokaze "vyhrat nad situaciou" :)
tak v skratke povedane :D

lost

fgf

jj to dreamgirl som pochopil :)

btw, myslis si ze je to naozaj take tazke sa dopracovat do "1 z 50" ? ;o)

retard je siroky pojem a mozno trochu extremny, avsak najde sa ich naozaj dost, aj medzi mojimi kamosmi, teda skor byvalymi. ale mozno je to len uhol pohladu, tj. moj pohlad na svet je iny ako ich.. napr: nepotrebujem sa ozierat do bezvedomia na to aby som mal zabavu (kazdy druhy "normalny" muz/kamos ktoreho som poznal/poznam d otejto kategorie zapada)... dalej fajcenie to iste... a novodoby trend je vyplakavanie aky je zivot tazky, ale nedaju si podarit, stale robia veci "zle" ..
to je ako priklad: TY vies ze v zelevoci na rohu maju cerstve jablka za 19centov/kilo.. ale oni aj tak tvrdohlavo idu do centra kupit jablka za 99centov/kilo, nasledne doma placu kolko minuli, avsak to, ze ten obchodnik z centra nakupuje jablka z rohu, to si uz nedomsylia :)
neviem ci je to tym, ze vacsinu kamosov co mam z offline zivota zapada do "pod 25 rokov" skupiny a preto maju este detske myslenie, alebo cim to je..
ale je to vidiet na okoli, ze DOST ludi robi veci "divne" , teda vidne pre moje chapanie... nemyslia (velmi) dopredu, robia opakovane veci ktore eventualne lutuju, este co nenavidim je ze stale meskaju :D a do tejto skupiny zapadaju aj moji rodicia.. no a nie je to velmi prijemne s nimi zit potom, i ked rodicovsku lasku davaju maximalne, AVSAK.. tie chyby su jednoducho totalne "retardovane", nemozem si pomoct.. ale neverim ze to nejde lepsie :)

casom som pochopil ze zivot je naozaj lahky, pretoze "konkurencia" je mala.. (msylim to tak metaforicky, ale nechcem aby to vyznelo chvastajuco, prave naopak, ja nemam tendenciu nikoho podcenovat, pretoze sam viem ze nikto mi nevidi do mojho vnutra a tym padom ja nikomu nevidim do vnutra taktiez).

Tak bud je ta brutalna vacsina extra super obdarena hecerkym vykonom, aby sa "znemoznila" pretoze zaroven si myslim ze nie je mozne byt prirodzene TAK BLBY ako niektory jedinec.. avsak naco by to robili ?

ale mozno globalizujem (ale z glboalneho hladiska je svet v dost velkych problemoch, i ked to moze byt uplne ina tema..), ale staci ked citam zopar pribehov online, teda na forach, a tie problemy co maju, su uplne banalne... nedokazem to tak dobre vysvetlit :)

ale je to mozne ze to cislo je skor 1/2 az 1/3 ... ale asi zalezi na tom ake prisne su "kriteria" :)

a uprimne ci sa citim na 1 z 50 ? :)
neviem... uvidime v praxi.. :D

fgf

lost, vidim, ze zdielame cynicke crty, ale cisla ako 49 z 50 a 1 z 10 az 100tisic, to uz je trochu extrem :D
Predpokladam, ze ty sa povazujes za toho 1 z 50 "neretarda," ale podla mna je realnejsie cislo 25-30 z 50. Ved sa pozri napriklad len sa svojich kamaratov, aj byvalych, aj o nich si myslis ze su retardi?

Co sa tyka skutocnej lasky, takych ludi je minimalne 10-15% podla mna. Samozrejme nie ako vo filmoch, ale filmy, pokial to nie su dokumenty, skutocnost vzdy prikrasluju.

A k tej "dreamgirl" - ja som to nemyslel tak, ze je zasnivana idealistka, ale ze je to dievca, ake som si ja vzdy predstavoval ako ideal :)

ShaulaThalit

Láska si ťa nájde, nech si kdekoľvek, ale ponáhľať sa nemusíš, keďže si zvyknutá na svoj štandard. Ono to prichádza už, že si uvedomuješ, že už by si chcela mať niekoho pri sebe, chcela by si mať vzťah, etc. ale poviem ti, že si šťastná osoba v istom slova zmysle....
Povrchný vzťah ty nebudeš mať, lebo ani nechceš, a pravidlá si určuješ ty. Buď dotyčná osoba prejde alebo prepadne, hotovo. Určite sa nájde chlap, ktorý zmýšľa ako ty... vieš, vesmír nie je prispôsobený tak, aby plytval takým vzácnym materiálom - inteligenciou obdarených osôb... takže sama nezostaneš v tom lepšom prípade :-)

lost

i ked podla mna co teraz napisem moze mat aj kontraproduktivny efekt, ale podla mojho nazoru, ludia su tie najhorsie zvierata na tomto svete... pretoze su absolutne najsebeckejsie tvory, ake kedy priroda alebo ktokolvek iny vytvoril... existuje len extremne malo ludi co dokazu SKUTOCNE milovat, a dovolim si povedat ze je to mozno tak jeden z desiatky az stovky tisic jedincov.. (vo filmoch avask kazdy druhy, hlavne v romantickych, vid Duch co bol dnes v TV)..
sice nie som si isty ci je tento moj pohlad na svet skresleny niecim z minulosti, alebo je to len kruta realita a prameni zo zakladneho ludskeho DNA kodu.. (sebeobrana aj na ukor poskodenia blizkeho)..
na druhu stranu, myslim ze taky vztah matka > dieta ma extremne silne puto a to je taka zaujimava vynimka v tejto (konspiracnej) teorie..
ale vo vztahu chlapec > dievca (pod 25-30r), si myslim ze som velmi blizko :P

hmmm

lost

nj, 49 z 50 chlapcov su retardi, ak budes trpezliva a opatrna ak natrafis na toho 1k50 slusneho a povahovo podobneho ako si Ty :)
hlavne nikdy nerob nic co ti je prosti srsti a ani za "risk je zisk", vo vztahoch to podla mna neplati..

Podla mna je ale tento svet pre teba extremne nebezpecny... ved mas len 18, a teraz to neber zle ale myslim si ze zijes naozaj ako "dreamgirl" resp. mozno mas svet zidealizovany, I KED sama hovoris ze vidis ako to vo svete chodi, cize mozno sa tu mylim a si velmi inteligentna a vies ake rizika tento svet zo sebou nesie...
no ano, cas to chce :) alebo kusisko stastia.. ale ja neviem ani co to chce, kedze mam podobny problem :D
avsak... niekto hovori ze kazdy vztach je na zaciatku "plytky" lebo je nemozne si najst "prveho a posledneho" partnera, lebo je milion dovodov preco sa to moze pokazit a preto mozno ludia "striedaju ako ponozky"..
i ked som sa uz zamotal do vlastnych myslienok... myslim si ze 101% ostrazitost by mohla ubranit pred zlym vztahom, i ked neubrani priamo umerne na 101% :( ...

TrainingBoy

vies ono nejde len o to ze kazdy vztah je povrchny, ale skor ze clovek nema dost prilezitosti. Nema dost prilezitosti spoznat toho druheho a tak to skusi za cenu toho ze to nemusi vyjst. Nie vzdy to totiz funguje na prvy pohlad.