Asi ma nabúchal

Príspevok v téme: Asi ma nabúchal
kikuš

začala som brať antiku 24.10.-nedeľa ráno v prvý deň menštruácie.. Krámiky mávam tak 4dni.. a 28.10. v stredu som bola s priateľom a už sme išli naplno sa milovať a aj sa do mňa urobil.. je tam šanca že by sa niečo stalo?beriem Artiziu..myslím si že by sa nič nemalo stať..ked ju od prvý deň menštruácie beriem..len ešte ja stále trochu krvácam každý deň.. je šanca že sa niečo stalO? poradte prosím.

isabella

nie nie, nemaj strach, mne to spravila jeanine a ked som potom neskor po nejakom case od vysadenia skusila nuvaring, tak som zasa ziadne spinenie nemala, je to dost individualne, ale objavuje sa to

kikus....

issabela ďakujem. dúfam že to krvácanie prestane.. lebo pred rokom som brala novynette a s tou som problém nemala a ani žiadne krvácanie.. tak trošku som sa obávala..

kikus..

nie zaujať nechcem..nemám rada pesimistický prístup k ľudom..je tu forum o rade a nie o názore veďľajších vecí..

isabella

si chranena, to slabe krvacanie alebo spinenie, ktore mas aj napriek tomu, ze ti menzes skoncil je normalna reakcia organizmu na uzivanie hormonalnej antikoncepcie, do troch mesiacov by mali taketo veci vymiznut, ja ked som prvykrat zacala uzivat hak tak som cely prvy mesiac tiez spinila a po nasledujucej menstruacii bol uz pokoj, tak klud, nic sa nestalo tym, ze sa do teba spravil

xyxyz

no tak dufaj...sko co na to povedat...cela tato tema je nezmyselna, kedze to mas napisane jasne v pribalovom letaku..tak neviem ci chces zaujat alebo co...

xyxyz

nie mala by si byt chranena...ty si chranena...alebo si myslis ze si mudrejsia ako ti ludia, ktori pisali ten letak???

xyxyz

precitaj si pribalovy letak a zistis

akoze pises ze asi sa nic nestalo a nazov temy:asi ma nabuchal..to si trochu protireci, nie???