Ahojte aky mate nazor na lubrikačný gél? pomáha to?aká je cena?díky
lubrikačný gél
čaute, poraďte. ozaj, či sa dá ten LG zlízať alebo tak.... a čo poviete na chladivý variant od DUREXU? mám ho kúpený a čaká na víkend, len som zvedavá aké máte s tým skúsenosti.
pre slniečko: kde sa dá zohnať ten olivový oelj lisovaný za studena???
zdravim,, ja mam taku otazku, pre niekoho mozno smiesnu, ale je lubrikacny gel jedly ? obcas ho s partnerkou pouzijeme a rozmyslal som ci sa da po aplikovani praktizovat oralny sex ... keby bol jedly a taky vonay, tento druh sexu by bol prijemnejsi ... :-) vdaka za akukolvek odpoved.
My pouzivame Floragyn. Obsahuje kyselinu mliecnu a 5 kmenov lactobacillov, takze v posve zaroven obnovuje prirodzenu floru. Balenie vystaci ale len asi na 5 x a stoji 90 sk.
Davame ho na penis alebo mne do posvy ked ma partner "predpripravuje" :-)
ako sa používa ten lubrikačný gél,v živote som to nemala
super vec .. :)
Nie je vám trapné to kupovať? Používame kondómy a mne je trapné ich kupovať. Manžel nemá možnosti, lebo bývame na dedine a tam nechce lebo ho tam všetci poznajú.Ja pracujem v meste a tak to chce odo mňa.
Durex lubrikant je dobry:) Odporucam:)
My používame olivový olej lisovaný za studena- už roky, dokonca mi prešli niekoľkoročné výtoky.
ktory lubros je naj? hm
nika001 anal nemas rada, lebo nemas poriadneho chlapa. keby ta poriadne rozfofroval tak by ti bolo uplne jedno kam ti ho strci.