tykokos, no to jak keby vypustili strašidelný zámok,čičo,totie ženy, no dačo hroznie ,každá by scela len toho prigluovieho ,čo nemal nikda ženu a totie
prepitie ksichty, ženy to vy nemáte súdnosti,ja tak vypadať, tak sa tam ani neukažem, už len metly jim chýbajú.
farmar hľadá ženu
Farmar nemoze byt hlupy uz len z toho dovodu, ze je farmar a neuzivil by sa. O to by som strach nemal.
pobavila som sa na nazore nizsie- ze ved bola na dedine par x a videla ako sa tam zije... :))
no na dedine som aj ja bola "par x" a videla som napr. domy, vilky, pred nimi kvetinovy zahon, za nimi bazen a v garazi po 2 auta. takze aj tak vizera v sucasnosti na niektorych "dedinach"
mimochodom- ohovarate tu tie zeny, a co ti farmari??? sorry, ale polemizovat by sa dalo aj o ich urovni a inteligencii ;)
Cela nasa planetka je jeden velky vidiek :)
No neviem. Na SLovensku ziadne velke a ani vasie mesta nie su. Ludia sa tu delia len na dedincanov a malomestiakov. Malomestiaci su tiez dedincania, ale tym, ze chodia pravidelne do nakupnych centier a mozno raz za cas aj niekam letia na dovolenku, tak sa snazia vytvorit dojem, ze su mozno nieco viac. Ja by som cih rozhodne nepodcenoval.
ja som to sice nevidela ale tak snad necakate ze sam do TAKEJ show prihlasia nejake extra zeny. jasne ze je to len na to aby si ludia mali z koho robit srandu.
ved aj tie milionove baby boli smiesne.
cajik , a ty nechápeš, že práve to je na tom to smutné... že oni to nevedia že vyzerajú ako vidláčky
ale chapes, ze oni NEVEDIA o tom ze vyzeraju jak vidlacky ? :D oni si myslia ze su super. urcite sa ziadna zena neprimaluje a nevyjde von na ulicu s tym ze si mysli o sebe ze vyzera ako gadzovka.
a hej, ja si tiez myslim ze su tam dosadene niektore, resp. o jednej si to myslim....
Môj osobný názor je,že niektoré z tých žien tam boli umelo dosadené televíziou,preto aby priatiahli diváka.
cajik, nikto nepovedal, že je chyba že žijú na dedine, ale ako sorry, no za to , že sa niekto venuje sliepkam ešte nemusí vyzerať ako šulino... šak trošku si aspon umyť vlasy a primalovať ... a nedojsť fakt jak vidláčka , keď už idú do telky... šak to zdravý rozum nedovolí, bez ohľadu či je tvoje životné poslanie kŕmiť sliepky alebo nie
lenze si treba aj uvedomit, ze ked su z nejakej zapadnutej dediny, ziju na statkoch, tak asi modu velmi neriesia.. jasne, ta s tymi ponozkami bola smiesna, ta opita bola hrozna, ale pisat ze vyzerali ako strigy tak to uz je silna kava
ja som sice z velkeho mesta, ale bola som aj na dedine a videla ako sa tam zije, takze by bolo nerealne ocakavat ze tie zeny budu vsetky tip-top ako z katalogu.
a okrem toho, ked vezmete ake "velke" mesta my tu na slovensku mame, a kolko percent ludi zije na dedinach, tak sa da povedat ze tu aj tak "ziju na slovensku sami vidlaci".