Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

farmar hľadá ženu

delphia

pobavila som sa na nazore nizsie- ze ved bola na dedine par x a videla ako sa tam zije... :))

no na dedine som aj ja bola "par x" a videla som napr. domy, vilky, pred nimi kvetinovy zahon, za nimi bazen a v garazi po 2 auta. takze aj tak vizera v sucasnosti na niektorych "dedinach"

mimochodom- ohovarate tu tie zeny, a co ti farmari??? sorry, ale polemizovat by sa dalo aj o ich urovni a inteligencii ;)

uhlie

No neviem. Na SLovensku ziadne velke a ani vasie mesta nie su. Ludia sa tu delia len na dedincanov a malomestiakov. Malomestiaci su tiez dedincania, ale tym, ze chodia pravidelne do nakupnych centier a mozno raz za cas aj niekam letia na dovolenku, tak sa snazia vytvorit dojem, ze su mozno nieco viac. Ja by som cih rozhodne nepodcenoval.

jajka001_

ja som to sice nevidela ale tak snad necakate ze sam do TAKEJ show prihlasia nejake extra zeny. jasne ze je to len na to aby si ludia mali z koho robit srandu.
ved aj tie milionove baby boli smiesne.

lioness_01

cajik , a ty nechápeš, že práve to je na tom to smutné... že oni to nevedia že vyzerajú ako vidláčky

cajik

ale chapes, ze oni NEVEDIA o tom ze vyzeraju jak vidlacky ? :D oni si myslia ze su super. urcite sa ziadna zena neprimaluje a nevyjde von na ulicu s tym ze si mysli o sebe ze vyzera ako gadzovka.

a hej, ja si tiez myslim ze su tam dosadene niektore, resp. o jednej si to myslim....

a čo?

Môj osobný názor je,že niektoré z tých žien tam boli umelo dosadené televíziou,preto aby priatiahli diváka.

lioness_01

cajik, nikto nepovedal, že je chyba že žijú na dedine, ale ako sorry, no za to , že sa niekto venuje sliepkam ešte nemusí vyzerať ako šulino... šak trošku si aspon umyť vlasy a primalovať ... a nedojsť fakt jak vidláčka , keď už idú do telky... šak to zdravý rozum nedovolí, bez ohľadu či je tvoje životné poslanie kŕmiť sliepky alebo nie

cajik

lenze si treba aj uvedomit, ze ked su z nejakej zapadnutej dediny, ziju na statkoch, tak asi modu velmi neriesia.. jasne, ta s tymi ponozkami bola smiesna, ta opita bola hrozna, ale pisat ze vyzerali ako strigy tak to uz je silna kava

ja som sice z velkeho mesta, ale bola som aj na dedine a videla ako sa tam zije, takze by bolo nerealne ocakavat ze tie zeny budu vsetky tip-top ako z katalogu.
a okrem toho, ked vezmete ake "velke" mesta my tu na slovensku mame, a kolko percent ludi zije na dedinach, tak sa da povedat ze tu aj tak "ziju na slovensku sami vidlaci".