Kvalitny oralik...

Príspevok v téme: Kvalitny oralik...
Tommy°Lie

Ahojte ľudkovia... V podstate ani nepotrebujem nejaké veľké rady, ale chcela by som s Vami prehodiť pár slov o skúsenostiach s oralom...
Môj partner, ako aj ja orálny sex milujeme a je základom nášho sexualného života... Viem, že to ,, ako na to ,, sa nedá encyklopedicky určiť, pretože každý človek to ma rád inak a každého vzrušujú iné veci, ale i napriek tomu, by som uvítala keby ste mi tu napísali ako to máte radi vy ( poprosím len skúsených človiečikov nie nejaké deti čo tu náhodou zablúdili ), pretože i keď je môj partner spokojný verím, že existuje niečo čo sme ešte neskúšali a náš orálny sex bude opäť o niečo vzrušujúcejší a krajší...
Ďakujem za pár dobrých rád, a prajem Vám príjemné sexuálne hrašenie :)

AdamKrt

Tommy°Lie:

ktory si objednala ? Klasicky, ci pre bod G, ci pre klitoris. Alebo kombinovany ? Posledne som kupil taky mini, cisto iba na stimulaciu klitorisu. Musim ho na buduce vyskusat :)

AdamKrt

Ako pozeram, niekoho uz taka kombinacia napadla.

Lapacho Afrodita - kombinacia Lapacha a Catuaby....
www.tee.sk

Zaujimave je, ze som cital, ze sa to nesmie pripravovat v nadobach, kde je hlinik, alebo cin. Pouzivam rychlovarnu kanvicu antikoro, snad sa to bude dat varit aj v nej... :)

Tommy°Lie

AdamKrt

Ďakujem za info. I keď si myslím, že Catuaba ako samotná je dostatočne účinná. Totižto ako sa vraví, všetkého veľa škodí... Ale možno sa mýlim, idem si prezrieť tú stranku nech som zase o niečo múdrejšia :)

Tommy°Lie

AdamKrt
Julbe

Prepáčte že až dnes, ale viete ako sviatkové povinnosti nepočkajú :(

CATUABA je vo forme kôry ktorú objednávam cez internet. 1000g sa pohybuje v rozpätí od 27€ až po 35€, treba trošku poblúdiť po internete a dá sa zohnať pomerne lacno... Známa, ktorej som to tiež odporučila to kúpila v TEA SHOP , ale s tým osobné skúsenosti nemám.