Viem, aká je doba, čo sa týka práce........
Ja som si prácu našla, samozrejme, že na začiatku vyzerá všetko super.
Skvelá náplň práce, meno na trhu, skvelý kolektív. Ale veľmi rýchlo sa to zmenilo, kolektív ma vyčlenil, celé dni ignoroval, nedávalm mi vedieť ani pracovné info, reagovali na mňa nervózne,alebo neodpovedali.CHodila som do práce nešťastná.Podrážali mi nohy pred šéfom.K tomu sa mi nepáčil chaos a bordel, ktorý bol vo forme, nátlak šéfa na výkon a žiadne prostriedky na to, aby sme mohli robiť lepšie a viac....ja viem, čo si poviete, že je to tak všade, treba zaťať zuby a vydržať....... bola som za šéfom, že mám problém s kolektívom a on urobil zo mňa tú kravu, čo je precitlivená a za mojím chrbtom to potom riešil s kolegyňami, čiže som aj vyznela ako ta, co chodi nariekat sefovi..... ale je to neopísateľne vyčerpávajúce chodiť do kancelárie, kde ste 4 a všetci vás majú v paži......
co by ste urobili vy? vážim si seba a som mladý človek, šikovný, prispôsobivy, verím, že si prácu nájdem,ale ak aj nie nejak rýchlo, mne tento stres a šikana za minimálne peniaze nestojí za to.....tieto problemy sa mi zacali odrazat aj na zdravi samozrejme, takze som odisla v posledny den skusobnej doby..... aky vy na to mate nazor..... ?co by ste robili?
DALA som výpoveď AJ napriek tomu, ŽE ostanem na úrade.... čo by ste urobili vy?
No nabudúce snáď budeš mať viac šťastia.
Nie vždy to vyjde, niekedy sa tých nepriaznivých faktorov nazbiera moc a nedá sa to vydržať.