Dobry den, pred par tyzdnami som na vasom - nasom fore prosila o pomoc kvoli velmi silnej kandidoze...rady, ktore som dostala i ktore som si nasla sa osvedcili a teraz sa citim ako rybicka...lenze...som zdrava len do momentu, ked sa chcem milovat so svojim priatelom...vcera sme to po mesiaci, odkedy som ochorela sme sa nemilovali, chceli skusit..akonahle sa vsak priatel chcel do mna dostat, pocitila som neznesitelnu rezavu bolest, az taku, ze som sa rozplakala...co s tym?je to nedoliecene?Dakujem
bolest pri milovani
dakujem krasne vsetkym..aby som to este upresnila, ja sopm pocit sucha ani zdaleka nemala, vsetko bolo v poriadku, tak ako ma byt, moj partner je velmi vnimavy a skratka by do mna nesiel keby citil ze nie som pripravena...priklanam sa skor k teze, ze sa tam vytvorili trhlinky ako nasledok toho, co som prezila..alebo nejake jazvicky...neviem...uvidime, co povie doki...
kandidozy a mikozy a vsetky tie pliagy nam robia sliznicu vaginy velmi zranitelnou, rovnako uzivanie antibiotik..mozno si bola suchsia, preto vniknutie bolelo, mozno sa ti vytvorili trhlinky pri posvovom vchode...ak mas pochybnosti, ci si doliecena, chod na kontrolu a povedz o probleme pocitu sucha...pomoze aj lubrikacny gel
Ano, lebo šnúrka v zadu na kaťkach sa pri chodení pohybuje a zanáša sa nečistota s konečníka. Nie vždy sme na stolicu doma, aby sme sa poumývali.
peťa,
TANGA SPOSOBUJU KANDIDOZU ???
milá BeBa, v obchode (erotickom) je dostať kúpiť lubrigačný gel, ktorý okrem toho, že je príjemný na milovanie zabraňuje proti tvorbe kandidozi a je menšie trenie tak by ti to možno prospelo. Ak môžeš rob si dedavé kúpele s pár zrniečkami hypermanganu, ktorý kúpiš v lekárni za pár drobných. Drž sa.
ano nedoliečené. Mne sa to tiež opakuje. Musí sa liečiť aj partner, to ti tvoja ženská lekárka dá lieky aj pre neho. Ak on to absolvoval tak musíš brať lieky na zníženú imunitu, môžeš ju mať oslabenú. Aj tanga spôsobujú túto pliagu.