to mam byt uz navzdy sama..?

Príspevok v téme: to mam byt uz navzdy sama..?
bezi27

ja to nechapem, co uz to so mnou je.. parkrat som sa v ludoch sklamala...to nehovorim len o vztahoch a teraz uz nikomu neverim...najradsej sa vzdy spolahnem na seba, to uz musi byt, ked si necham pomoct,aj to len od najblizsich.. sama v sebe potlacam pocit na akekolvek city, ked sa mi aj dakto pozdava, hned na nom hladam chyby a samozrejme vzdy ich aj najdem a potom sa mi ten clovek sprotivi a koniec... asi nemam ani dost sebavedomia, aj ked mozno tak na okolie posobim, vnutri som rozhadzana a nervozna...
uz neviem co mam robit, mam 27 rokov a myslim ze zivot pred sebou... ale takto..??

janab

Každý človek má nejakú chybičku krásy, sme rozlišní. život je ale taký, že stretneš veľmi veľa ľudí a len málo z nich sú otvorení a srdeční bez bočných úmyslov. Ľudí treba brať s rezervou a snaž sa aj u toho najhoršieho hľadať nejaké jeho plus..najhorší sú zákerní ľudia, ktorí škodia, tých sa treba strániť a všetci ostatní?..no dobrí priatelia z nich nebudú, ale dá sa možno s nimi komunikovať a tráviť čas v práci..hľadaj u ľudí porozumenie, treba veľa komunikovať a aj sa trochu otvoriť..v babskom kolektíve v práci sa toho za den veľa natára, tak táraj s nimi..o hocičom..nestrán sa ľudí, nie je to dobré a nič tým nezískaš..práve naopak..s ľudmi treba žiť, pracovať a stretávať sa..inak budeš pociťovať samotu a to nie je dobré..nikdy nikoho nevpusť do svojho súkromia, nedávaj vonku svoje info o rodine..proste baviť sa len na pracovnú tému, resp. všeobecnú komunikáciu..hocičo čo život prinása..ved tam patrí aj zábava a smiech..vedieť si aj zo seba urobiť občas srandu, zo svojich nejakých slabostí, povzniesť sa nad realitu a trošku si svet v očiach aj prikrášliť..a netreba brať život príliš vážne a očakávať niečo ohromné a že bude stále len to, čo ja chcem..tak to nefunguje..

soffa

zmen spravanie......ak v ludoch hladas len to zle,tak najdes len to zle,lebo nikto nie je bezchybny.ani ty....inak ostanes sama,vlastnou vinou....su aj dobri ludia,co stoja za to.....

kaprik

Len sa neuzatvaraj do seba, to je velmi zle, rovnako aj potlacanie citov, chod do vztahov (vseobecne s ludmi) s tym, ze mozno su to ti spravny ludia ktorymi chces byt obklopena, ktorym mozes verit a spolahnut sa na nich ale vzdy existuje aj ta moznost ze sa v nich sklames, jednoducho takto to funguje, stranit sa spolocnosti je nezdrave

Slobodna

Máš strach, je to prirodzené po tvojich skúsenostiach. Nemaj veľké očakávania od ľudí, budeš potom z nich menej sklamaná. Musíš sa naučiť dôverovať a otvoriť sa ľuďom, nebrať si všetko až tak k srdcu. Človek je individualita ale potrebuje žiť v stáde.