ludia .. moj chalan chce aby som sa uz konecne spravila pri sexe:P no len ja dako ani necem ani bojim sa toho :( inak este aby som nezakladala novu temu popripade spytam sa aj toto brala som prvy mesiac tabletky a teras mi po tej sedemdnovej pauze meska menstruacia tabletku mi vraveli ze si mam dat hned ten prvy den po tej pauze tak som si dala ale krami som este nemala mohlo to znamenat ze som si ich oddialila na dalsi mesiac??odpiste prosim :(
Chce aby som sa uz spravila..
mozno si ich odialila na 9 mesiacou
Súhlasím s ostatnými, si nevyzreté decko čo nemá poňatie o tom čo je to sex. Nevieš čo chceš. A staráme sa o to prečo ti to je blbé preto lebo to nedáva zmysel. Si proste divná! Deti by jebať nemali a hotovo.
schvalne preco ti to je blbe ?
ako ja neviem aku inu odpoved chces na otazku: chcem orgazmus ale bojim sa..a za tym pubertacky smile...na debilnu otazku debilna odpoved
hej?tak potom naco sa pytas taku debilnu otazku na fore?aby bolo kazdeho hovno do toho ako sexujes?co uz ked si truba...pubertiacka ktora chce sex a ani nevie co to znamena...chuderka
nezda sa ti ze mas dost blbe reci ja si pytam radu a nie ze ty ma budes sudit je ta hovno do mojho sukromneho zivota a ako sexujem..
je ti blbe mat orgazmus??preboha ..pukam od smiechu..je ti to blbe??
este raz sa pytam naco sexujes...ci ty iba roztiahnes nohy aby sa frajer ukojil?
ako j achcem ale je mi to trosku blbe.. a no co to moze znamenat no skus daco ???
akoze ty sexujes a nechces mat orgazmus?tak na co to robis?
co sa tyka tych tabletiek, moze to znamenat vela veci, to sa tazko sudi