Baby/zeny co si myslite o chlpoch na hrudi a brusku - malo alebo vobec ziadne ? alebo to je na svaloch jedno ?
Chlpi na vypracovanej hrudi a bruchu Ano / Nie ?
priatel ma tiez dost dobre vypracovanu,mal tam chlpky, tak primerane, vyzeral dobre aj ja som bola spokojna, ale blby kamarat ho presvedcil aby sa oholil...teraz tam ma chlpy ako opica a musi sa holit furt :(
mne sa páčia, keď sú tam chlpy... primerané množstvo. to je takééééééééééééé uhmmmmmmmmmmmmmm :-D
Ja svaly nejak extrémne neobdivujem, stačí mi, ked má chlap štíhle brucho, že nemá proste vyžratý pupek :D Keď som bola mladšia, tak sa mi moc chlpy nepáčili, ale teraz keď vidím ten pásik, čo ide od pupíka až dole dole do nohavííc, tak mmmm, to ma dokáže rozpáliť :P A na hrudi mi to tiež nevadí, skôr sa mi to páči. Pokiaľ neni nejak extrémne chlpatý, že aj ramená (!), tak mi to nevadí, páči sa mi to. Je to znak mužnosti :) Ale tak 100 ľudí, 100 chutí :)
záleží na type ženy... mne osobne sa to páči ak je to nejaké decentné... :) nemám rada ak ma chlap skôr chlpatý chrbát :)) to má odrádza dosť...
priatel má vypracované telo a má chlpky aj na hrudi, aj na bruchu .. síce tie svaly tak nevyniknú navonok, ale je ich aspon cítiť. ale nemôžem predsa od neho chcieť, aby sa oholil, aj ked tak sa to mne osobne páči viac, alebo len trošku chlpkov.. ale ked sa taký nenarodil, načo to zbytočne komplikovať, ked mu to bude potom zarastať ako opici, ešte horšie?! :))
co sa tohto tyka, ja zboznujem ked ma chlap bradu a dlhe vlasy! a chlpy na hrudi- preco nie?:)))) ved je to znak muznosti nie?? ;) a ked ma pevne ramena... neni co dodat ;)
no ja si napriklad hrudnik holim...mam chlpky aj na bruchu,ale len taky pasik,ktory sa taha az dolu vlastne az po mojho johnyho,kedze si ho striham napasik aby to islo pekne rovnomerne :)
však?! je to brutálne sexy a vraj si to muži dávajú odstraňovať :(
slobodna.. tak taky ma moj priatel..je to dost sexy :D
"přimeřene" :)ale príde mi veľmi sex taký ten pásik chĺpkov, ktorý sa tiahne od pupku dolu :)