Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

University of New york in prague

bibi123

zahranicnych studentov??? Praha je ine zahranicie:O))))ved pocas vyucovania na statnej VS mozes ist na hocijaku zahranicnu univerzitu, dokonca na EUBA sa da studovat dvojity diplom, takze budes mat diplom z Oxfordu a z EUBA... Tak Tvoja mama bude len zaciatocnika:O)bez urazky, inak by Ti poradila inak... Aj ja uz som mala parkrat za ulohu vyberat zamestnancov, takze viem, ake su kriteria a ze nalepka "sukromna VS" je absolutne neprijatelna... Ale ved dobre, ked si nemyslis, ze sa dostanes na normalnu VS, tak chod na sukromnu... ved je jedno, aka skola, hlavne nech je titul, ze jo???:O))) Oka, to ze nevies ani obhajit svoj vyber skoly, jej vyhody a v com ma byt pre Teba prinosom, hovori o vsetkom...Je to Tvoj zivot, je zbytocne o tom uz polemizovat, ked budes mat tolko rokov a skusenosti co ja a budes dopytom na trhu prace, tak pochopis moje rady... nech sa Ti dari. caf

Wilddajana

neratala, ty mas asi velky deficit infomracii co sa v dnesnej dobe rata a co nie..o zahranicncyh studentov je vacsi zaujem. Moja matka je recruit manager v personalke a sama robi pohovory s ludmi a vie ako to na slovensku chodi najcastejsie a uz prestan porovanavat UNYP a city lebo ma rozculis :) naprv si prestuduj nieco o skole na ktoru hovoris zle veci...

bibi123

ved aj na city potrebujes mat certifikat z aj, inak si tam musis zaplatit pripravku.. nechapem, preco nejdes studovat radsej statnu VS, odbor v anglickom jazyku????? to mi prosim Ta vysvetli, ked normalna skola by sa Ti u zamestnavatelov viacej ratala...

Wilddajana

Unyp nieje city universita, nieej lahke sa tam dostat, utekam si robit cambridge certfikate aby som len mohla apply plus ma cakaju matematicke testy na stipendiu, neporovanavaj neporovnatelne, mas pravdu ani ja neuznavam sukromne pravnicke skoly pre deti bohatych rodicov..to stoji za hovno, ale UNYP nieje urcite otrasna skola, som dufam natolko inteligentna aby som si vybrala normalnu anglicku skolu...

bibi123

katka...-tu ide o to, ze nase univerzity maju dlhorocnu tradiciu, napr. komenskeho vyse 100rokov, ekonomicka v BA 70rokov a skola, co je tu 10rokovaj s cestou predsa nemoze u nikoho vzbudzovat doveru. Ked si porovnas napr. pravnicke fakulty do BA a TT sa dostanes velmi tazko, aj ked sa na prijimacky ucis rok a na sukromnu VS prava sa dostane hocijaky lempl-upne kazdy, kto si poda prihlasku, dokonca sa tam dostala spoluziacka zo zakladnej, ktora prepadala, ani nezmaturovala na 1krat na priemyslovke.. Nase univerzity podla mna ponukaju kvalitne skolstvo, takze nie je dovod chodit na sukromne skoly.. Navyse na sukromnej City University sa nepise diplomovka, nie su tam statnice, skusky na konci semestra, takze by som toto studium vobec neakceptovala u uchadzaca na pohovore...

katka...

Zaujimave, ze len na Slovensku je taky nazor, ze na sukromne skoly chodia len ti, co nemaju na statne VS vedomosti a musia si diplom zaplatit. Ja som chodila na sukromnu, ale strednu skolu a presne s tymto nazorom som sa stretavala. Nic som si nezaplatila a osnovy sme mali narocnejsie ako na statnych.
V zahranici su sukromne skoly prestizne a skor sa tam "krivo" pozera na tych, co chodia na statne.

bibi123

rovnaka uroven ako City University v BA a TN, takze ziadna:O) ak chces studovat po anglicky, tak chod na normalnu univerzitu napr. v Oxforde, alebo na studijny program v anglickom jazyku na tuzemskych univerzitach.. ked v zamestnani ukazes diplom zo sukromnej skoly-tak si len pomyslia-tak ta nie je schopna ani vystudovat VS, bez toho, aby si ho zaplatila...