Prosim si pravdu

Príspevok v téme: Prosim si pravdu
smajliQa

pripadam si stale tucna.. neviem co mam s tym robit. drzim dietu.. a dari sa mi chudnut.. ale.. ja si neviem pomoct, ked sa pozriem do zrkadla....neznasam sa.mam 166cm a vazim od 58 do 59..ako kedy....milujem sa krasne a sexy obliekat...priatel mi hovori ze som nadherna.. aj kamosiek, ked sa spytam, hovoria ze dobre vyzeram.. lenze ja som sa stretla za svoj zivot s tak falosnymi ludmi, ze neviem ci mi hovoria pravdu... niektore baby su hrozne... robia naschvaly... tak mozu hovorit nieco a mysliet si ine...potrebujem asi psychologa....alebo konecne pocut pravdu... ja vam aj fotku poslem. len budte niekto uprimny...

jajka001_

a čo sa tyka tvojej vahy, si v norme, akurat, vela zalezi od postavy, ako mas rozlozenu vahu, stavba tela
falosna kamoska ti skor povie, ze si skareda, samozrejme takym sposobom ze zlatko, vies, toto mas špatné, to máš špatné, ja ti nechcem zle a blabla a to preto aby si mala komplexy a ona sa citila lepsie.

bambi25

ahoooj,podla mna mas idealnu váhu,ja mam 167 cm a 67kg a stale mi hovoria ze som tiez pekna,ale mne sa moje telo hnusi,ta vaha je strasna.ale mam psychologicku ktora mi v tomto velmi pomaha,ak si uz nevies rady je to super mat sa s kym o tom porozpravat.a ked sa priatelovi pacis tak nie je o com:)uzivaj si krasne chvile s nim:)urcite ta neklame a ak su to dobre kamaratky tak ani tie neklamu,ver mi ze mas super vahu.

AdamKrt

smajliQa:

mas uplne normalnu vahu. Neviem vsak, preco si robis starosti pre vahu.

Skor by si si mala robit problem o svoju psychiku, aby sa z Teba nestala anorekticka, bulimicka....

jajka001_

čo sa tyka priateliek, predstav si, že sa teba opyta nejaka kamoska či je pekna. ak je pekna a povies jej ze je pekna, bude ti verit alebo bude , tak ako ty pochybovat, ze ci jej to nevravis len preto ze ste kamosky? je toto falošnosť? ak pekna nie je, povies jej to do oci ze nie je pekna? a uprimne, ja neviem posudit, ci je nejaka zena pekna, to nech posudia muzi. a kazdemu muzovi sa paci nieco ine. takze asi tak. bud rada, ze mas priatela, ktory ta lubi taku aka si.

smajliQa

dakujem za vase nazory.... len este jedno chcem povedat JANKE... vies... ja som skor nenarocny clovek....rozdala by som aj posledne.. nie osm falosna...nemam rada takych ludi...dakujem

:))))

Staci ak ti priatel hovori-ZE SI NADHERNA-a nad kamoskami sa netrap-nepytaj sa ich na to a hotovo.
Cim viac budes chciet aby ti hovorili aka si pekna tym viac ti MOZU hovorit opak a nakoniec skoncis VELMI ZLE PO PSYCH.STRANKE.
ZELAM VELA STASTIA V ZIVOTE.

janka24

Tiež si myslím,že sa príliš zameriavaš na seba,možno správanie tých ludi okolo teba ako si opísala ich falošnost ,je obrazom tvojho správania.Zaleži aký máš postoj sama k sebe,taký budu mat k tebe prístup aj ostatní ludia...