poradite??
ktora kniha od matkina???
Ja by som ti odporučila Polnočný denník, ktorý je jeho prvou knihou aj.
Potom nasleduje Láska je chyba v programe, Mexická vlna, Mužské interiéry, Miluj ma ironicky.
Osobne som prečítala všetky knihy. Teraz v decembri má vyjsť nová kniha, tak si robím chúťky :-)
Tak to pocujem 1x... neviem
Je to zena, Eva, robi aj scenare.
Uz som zacala citat polnocny denník.. trosku uchylnee, ale zatial ok... uvidime co bude v dalsie noci :D
a ako vies ze je to autorka?? skorej myslim, ze je to autor, ci?
Medzi nami, dievcatami, mne tie knizky mi pripadali trocha stereotypne. Citala som vacsinu. V kazdej bola idealizovana mlada zena, nejakym sposobom ohrdnuta, slamana, s dietatom. Dalej maximalne jeden prijatelny muz, ostatni boli dost posunuti. Ale citat sa to dalo. Nadseny privrzenec autorky rozhodne nie som.
laska je chyba v programe podla mna najlepsia ... ale aj mexicka vlna je super :) aj miluj ma ironicky ... muzske intriery sa mi nepacili !
laska je chyba v programe je odveci. ani som to nedocitala
jednoznačne Miluj ma ironicky....geniálna kniha zo života - perfektne opísané rozdiely vo vnímaní a myslení žien a mužov, všeobecne dobre napísaná a vystihujúca realitu
neviem, ktorá je najlepsia lebo som citala len jednu a to : mužske interiéry a to bol premna totálny odpad !!!!
ta sa asi mne pacila najviac...potom ti novsie boli sice tiez fajn, ale uz nie az tak moc.