aký mate názor na domacu produkciu ? myslim kvalitou v porovnani z dovozom , a akých slovenských výrobcov poznáte?
slovenské vyrobky
Rebelin
pisal som LCT :P ale nevadi
naco FullHD ?
heh, no naco farebny TV?
mohli sme rovno zostat pri CB, ci nie ?
len sa snazim vysvetlit ze fullhd je dost dobra featura, teda na telkach nad 50-60 palcov..
tam je polovicne HD nechutne, uz aj fullhd ledva drzi obraz pokope..
to mas ako so zvukom, niekomu staci 1eurove sluchatko a peckuje si to do usi naplne... ja potrebujem 100 eurove kvalitne odhlucnovacie sluchatka co zahraju uplne krasne a aj to je low end alebo mozno "mid" end teda ziadny luxus..
a to som myslel ze ak ludia budu kupovat nekvalitne ALE LACNE vyrobky (teraz myslim tie E001-E999 vyrovky), tak hold, kazdy z nas bude zato platit, ZDRAVIM..
ak 99,999% ludi bude jest hovno, tak aj ja budem donuteny, a preco by som mal pre blblost ludi co podporuju lacne zradla jest aj ja take lacne?
mne nerobi problem si priplatit za kvalitne, lenze takto sa financne skor ci neskor znicim :D
ak by si videl TV+audio zostavu ludi v ich obyvacke s fullhd + velmi kvalitnym audio, tak by sa ti to mozno aj zapacilo :)
respektive tie palace cinemas budu ako hrncanie hrncov (a to myslim DOSLOVA) - kvalitovo...
neviem preco, ale ja som bol proste rovnaky, nevedel som o "HD" srandach, ale chytilo ma to a uz neznasam pozerat na DVD kvalitu.. 720p ako tak ujde.. tak ale cim lepsie tym lepsie... (ale zas nie za premrstenu cenu) - ale ani tie 3D imitacie televizorov, to proste nie je 3D, to je len nejaky blud (od realneho 3d to ma daleko)
Lost, neexistuje 32 palcová plazma, najmenšie plazmy aké sa vyrábajú sú 38 palcové a nie každý potrebuje Full HD a načo aj? Veď nikto u nás v tomto rozlíšení nevysiela a ešte dlho nebude tak načo zbytočne vyhadzovať peniaze za nepoužiteľnú technológiu? Máš v tom zmätok.
ja nakupujem, mliecne vyrobky, sladkosti, vseobecne potraviny slovenske. oblecenie asi tazko. vyrabame vobec este nieco?
Problem je v mentalite nakupujucich, co beru "to najlacnejsie za kazdu cenu"
Vidim t ohlavne na plazmovych TV..
radsej zoberie nejaku srotne lacnu 299 eurovu TESCO LCD TV 32", ako keby si mal zaplatit 499EUR za kvlaitny Panasonic (viera?) alebo KURO :D model.. ktory ma ciernu ciernu a nie sivu "ciernu" ako ten tesco model.
A potom videofil ako ja musi platit tisice za normalny TV :P :D
ale ak by bol dopyt, ten isty KURO TV by bol proste lacny
niekomu proste staci DVD kvalita.. ale to je humuuuuuuuuus, to je 10000x horsie ako FullHD..
ale sranda je ze ludia su tak mentalny, ze chcu mat vo fotaku 10MEGAPIXELOV (aj ked ta optika stoji za backoru)..
proste MARKETING je sysonimum k BAČA !!!
BAČA vedie ovecky
MARKETING vedie ...
Figaro je niekedy ovela chutnejsia ako Milka :)
A to hlavne ta biela, myslim ze ta Milka je taka priliz presladena? (Teda toto mi tiez niekto povedal).. ale zatial som nemal dve vedla seba a porovnavat, mozno raz skusim :D
SVK vyrobky nemusia byt zle.. Ale na to aby boli lacne, musi ich aj niekto kupovat :D
No a nebolo by to prijemne ak by nejaky american alebo aziat hovoril ze "Oh well, Slovak Chocolate, yummy!" :D
Ked to dokazu Svajciari, preco nie aj MY ?!?!
:)) niekde nájdeš ešte vvýrobky z makyty, ale ta ide už tiež pomaly do krachu a prepúšťa sa....
tak ja potraviny sa snazim ked je to možne slovenské a ceske kupovat a tak isto aj kozmetiku, rada by som aj oblečenie ale to ani neviem aké mame teda okrem slovenky :/..... a som uz alergicka na rozrastajuce sa čínaky!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No Orion je ceska znacka. Mne bonboniery, ani napolitanky nechutia ani nase a ani zahranicne. A ani cokolady. Jedina sladkost , ktora mi chuti a ktoru si obcas kupim je Snickers. Ale aj to len ten obycajny. Ostatne nie.
juj tak cokolada...to je jasne, ze najlepsia je nasa...odporucam bonbonieru od orionu orieskove kosicky, nenormaaaalne dobra...:-)
Podla mna nase SK vyrobky su omnoho chutnejsie ako zahranicne-cest vinimkam.
Ale len koli obalu jest zahranicne vyrobky/TO URCITE NIE/
Taka cokolada MILKA vychvaluju ju do nebies-obal ma krasny-ale podla mna cokolada nie je az taka dobra.Ked porovnate nasu cokoladu mliecnu s milkou.Urcite je tam rozdiel v chuti.Milka ma taku umelu chut-kdezto na nasej cokolade si clovek pochutna.
A to je tak aj zo susienkami-plnenymi oblatkami.Zahranicne su take viac umele.Cokolada polska to iste,nemusim ani pozerat odkial cokoladu jem a hned po prvom suste zistim ze je polska.TAKZE JEDNOZNACNE VYROBKY Z SK.