Vydieranie

Príspevok v téme: Vydieranie
babe_girl

som zufala neviem čo mam robit zoznamila som sa s chalanom nakupil mi oblečenie popozyval ma kade tade chcem mu vratiť všetko spať nechce to povedal že sa ho nikdy už nezbavim potom ma začal uražat nadavať mi že chce odo mna do ppondelka500 euro neviem fakt čo robit bojim sa strašne a chcem od neho už navždy pokok ale on ma nechce nechat na pokoji POTREBUEJM PROSIM SURNE POMOC čO MAM ROBIT

babe_girl

ja neviem takych ziadnych nepoznam on ma tiez takych kamosov videla som bojim sa ja fakt neviem co robit zatim mi dnes nic nepisal jeden den pokojny ale bojim sa strašne čo pride bojim sa toho lebo od neho sa nič dobre čakat neda

Cashia

tak potom tvoji kamaráti hádam poznajú nejakých takých..ja napr. poznám kopu takých "nabúchaných" chalanov s posilky a hoci sa s nimi len pozdravím keby som bola v tvojej situácii, požiadam ich o pomoc hoci to nie sú moji kamaráti..a viem že by pomohli (naskytla by sa im možnosť kde by využili svoje svaly a to by si predsa nenechali ujsť :))
a to, že sa bojíš chápem, ale ak mu dáš najavo strach tak vyhral..

babe_girl

ale ja nemam kamaratov takych mam iba dvoch normalnych tich by sa nebal a rodicov nemam takze to nemam komu povedat ja sa tak bojim on vie to o mne bojim sa aj z domu vyjst ci tu niekde nebude cem ma uz od neho pokoj ae neviem ako

Cashia

nečítala som všetky príspevky ale suhlasim so "soffa"..
popros o pomoc takých "tvrdších" kamarátov a iste ti pomôžu..nejde o to aby mu hneď fyzicky ublížili, myslím, že úplne postačí keď len pôjdu na tu schôdzku spolu s tebou (jednak ho isto postrašia už len svojim výzorom :) a jednak sa ty budeš cítiť bezpečnejšie- isto nechoď sama!)
keď to totiž nejde po dobrom, že sa s ním nedá normálne porozprávať, tak to musíš skúsiť takto..
držím palce

soffa

dalsia moznost,posli nejakych tvojich "tvrdsich" priatelov,nech si s nim hodia rec,.vzdy v okruhu znamych sa nejaky taki najdu.....to myslim teraz vazne....

soffa

co mas robit?povedz to rodicom,popripadne mu spomen pri vrateni veci,ze sa nenechas zastrasit,a pojdes na policiu.a za tym si stoj!!!!!!