Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Suché vlasy

dominiqua

Velmi pekne vám dakujem za vaše rady.už naozaj nechcem vyzerať tak akoby som mala na hlave metlu namiesto vlasov.dakujem vám =)

blond1

ja by som ti doporučovala urobiť si olejový zábal na vlasy . Na suché poškodené vlasy je najideálnejší sladký mandľový olej, ktorý sa natrie na suché alebo jemne navlhčené vlasy,na to si dáš igelitový sáčok a zabalíš do teplého uteráka. Necháš si to pôsobiť asi 15 min a vlasy potom umyješ šampónom. Mandľový olej hĺbkovo hydratuje pokožku ale aj vlasy, stimuluje ich rast, dodáva im lesk a prinavracia pružnosť. Ja som s nim veľmi spokojná :-)

xyzz

Ja som si akurát teraz dala kokosový olej na končeky. Tiež si žehlím, tak aby sa nepresušili až tak že sa začnú vo veľkom štiepiť a lámať, treba im dodať vlahu. Dala som si to teraz večer a zmyjem zajtra doobeda, to sa mi akurát pekne vsiakne kokosák a nebudú až také presušené =) Samozrejme si môžeš robiť aj zábaly ako tu bolo spomenuté ale na to som ja príliš lenivá =D

vevericka

a ozaj nanasam na suche vlasy, lebo ked som to nanasala na oplachnute vodou tieklo to, nanasam to kefkou, ktorou sa nanasa farba na vlasy a rovnakym sposobm, ku korienkom a postupne po celej hlave

vevericka

ja si zmiesim olivovy olej s cim ma napadne ..najcastesie s medom a par kvapiek citrona pre lesk a to si dam tak na stvrt az pol hodinku na vlasy, zabalim do igelitoveho sacika, aby som nezababrala cely dom, a potom normalne zmyjem samponom, niekedy preventivne proti lupinam davam teatree olej par kvapiek,

dominiqua

A to naozaj zaberá?
Vyskúšala som už všeličo ale zatial nič nepomohlo už som naozaj zúfalá.tú masku vyskúšam dúfam že to vyjde.dík za radu.