Prosím vás mohli by ste mi poradiť čo by som mala používať na suché vlasy?
Veľmi dlho som si ich žehlila a teraz sa mi úplne vysušili.Prosím poradte mi nechcem si ich ostrihať ale napíšte mi čo by som mala používať na suché vlasy.Ďakujem.
Suché vlasy
Velmi pekne vám dakujem za vaše rady.už naozaj nechcem vyzerať tak akoby som mala na hlave metlu namiesto vlasov.dakujem vám =)
ja by som ti doporučovala urobiť si olejový zábal na vlasy . Na suché poškodené vlasy je najideálnejší sladký mandľový olej, ktorý sa natrie na suché alebo jemne navlhčené vlasy,na to si dáš igelitový sáčok a zabalíš do teplého uteráka. Necháš si to pôsobiť asi 15 min a vlasy potom umyješ šampónom. Mandľový olej hĺbkovo hydratuje pokožku ale aj vlasy, stimuluje ich rast, dodáva im lesk a prinavracia pružnosť. Ja som s nim veľmi spokojná :-)
Ja som si akurát teraz dala kokosový olej na končeky. Tiež si žehlím, tak aby sa nepresušili až tak že sa začnú vo veľkom štiepiť a lámať, treba im dodať vlahu. Dala som si to teraz večer a zmyjem zajtra doobeda, to sa mi akurát pekne vsiakne kokosák a nebudú až také presušené =) Samozrejme si môžeš robiť aj zábaly ako tu bolo spomenuté ale na to som ja príliš lenivá =D
a ozaj nanasam na suche vlasy, lebo ked som to nanasala na oplachnute vodou tieklo to, nanasam to kefkou, ktorou sa nanasa farba na vlasy a rovnakym sposobm, ku korienkom a postupne po celej hlave
ja si zmiesim olivovy olej s cim ma napadne ..najcastesie s medom a par kvapiek citrona pre lesk a to si dam tak na stvrt az pol hodinku na vlasy, zabalim do igelitoveho sacika, aby som nezababrala cely dom, a potom normalne zmyjem samponom, niekedy preventivne proti lupinam davam teatree olej par kvapiek,
A to naozaj zaberá?
Vyskúšala som už všeličo ale zatial nič nepomohlo už som naozaj zúfalá.tú masku vyskúšam dúfam že to vyjde.dík za radu.
masku z olivoveho oleja, raz za tyzden aspon,