Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

aký darček na 40-ku ??

lantalia

To vobec nevadi, myslim, ze kazda zena sa potesi ked dostane krasny drahy sperk aj ked ich nosi len prilezitostne :)

hreko

skor by som chcel aby to bolo nieco fakt len pre nu. aby si to uzila, aby z toho mala radost. sperkov ona moc nema, na to nikdy nebola, ma par nausnic co som jej tiez ja kedysi kupil ale nejako to nenosi, iba ked mame nejaku akciu alebo ideme na ples a tak

noela

To je dobrý nápad :) Neviem ale teda či chceš aby to bol darček taký, že si ho užijete spoločne ako nejaký zážitok alebo to má byť niečo iba čisto pre ňu, napríklad ako ten šperk

lantalia

Nejaky welness spolocny by sa jej nepacil? :) Alebo ju vezmi do zlatnictva nech si vyberie nejaky pekny sperk :)

hreko

v tomto s tebou suhlasim nechcem jej davat taketo poukazy to je taky odfklanuty darcek. chcem si na tom dat trochu viac zalezat

noela

Prepáč ale toto mi príde fakt dosť neosobné. Hlavne keď by to mala dostať od manžela. Príde mi to ako keby jej vyslovene hovoril, že hm som tvoj manžel ale vôbec ťa nepoznám a neviem čo sa ti páči tak na tu máš poukaz a kúp si niečo sama

dobraja

Tak jej daj poukaz nejaký do parfumérie nech si tam vyberie nejakú kvalitnú kozmetiku alebo do drogérie podľa toho čo používa :)

hreko

aj nad tym som uz rozmyslal ale tak uz mame zaplatenu letnu dovolenku a tiez ideme do krajiny kde ona chcela ist a pride mi to aj take neoriginalne, ze by som jej prakticky dal to iste

noela

Tak čo jej nedáš niečo podobné? Predpokladám, že to boli krajiny, ktoré si chcel navštíviť tak jej daruj výlet do krajiny, ktorú chceš navštíviť ona :)