ovocie večer

karlicka

ovocie obsahuje cukor,ked sa je večer,vraj sa usadí a človek priberie. určite ovocie v žalúdku kvasí...
myslím si,že je furt lepšie zjest jablčko ako keksy al. čokoládu

lukyjeff

iwus93: Áno z ovocia sa priberá, pretože ovocie = cukor, síce zdravší ale cukor. Preto by sa malo jesť len jedno (jeden kus) a aj to len do 12. hodiny, inak sa ti ten cukor môže /môže nemusí/ uložiť do tukov. Pravdepodobnejšie je že sa ti uloží ak po ovocí nemáš nejakú aktivitu kde by si ovocie spálila. A ďalšia vec ak chceš schudnúť nejedávaj ovocie samé, minimálne s bielkovinou najlepšie aj s komplexným sacharidom. Ovocie má vysoký glikemický index čiže ak ho zješ samé je veľká pravdepodobnosť že cukor z neho sa ti uloží do tuku a to ty predsa nechceš, nie?

iwus93

watermelon
ja sa toho nebojím, ja nedokážem viac zjesť, napr. dneska som zjedla na olovrant 3 malé jablká a to som už potom nevládala...

watermelon

podla toho, co si jedla na obed, ak maso s ryzou alebo zemiakmi, tak nie. inac priblizne casy travenia sa daju najst na nete, samozrejme, ze ked kombinujes jedla, ich travenie je dlhsie ako travenie jedneho druhu. A ked sa bojis jest ovocie na veceru, tak ho zjedz na obed a potom veceraj, to co si chcela na obed. To mozes samozrejme aj skor, lebo ovocie rychlo vytravi.

simka111

Ja jem ovocie poobede priblizne 2 hodniky za obedom.. mala by som jest este neskor???? nestravi sa obed za dve hodiny??????
Chodim dost neskoro zo skoly a potom by som uz nestihala jst ovocie poobede lebo to by bola uz vecera.. :D

watermelon

ovocie sa nesmie s nicim kombinovat lebo kvasi. ide len o to, ze precistenejsi clovek to citi, kym taky vsezravec, ktory je jedno cez druhe nie. ja hned citim, ze som mala este medzi ovocim a niecim inym pockat. ale moj muz sa naobeduje a 2 hodky potom uz je ovocie a "nic" mu nie je... ale v tom tele to fermentuje.
a to nemyslis vazne ze sa bojis ci priberies z 2 jablk? z toho ineho co jes cez den to sa nebojis, hej? prave z ovocia... zaujimave, nepoznam jedneho tucneho vitariana ani frutariana ale za to vsezravcov je ich na svete hodne, hlavne ze sa boja ze priberu z ovocia... tristne

iwus93

a môže sa ovocie kombinovať s inými potravinami? napr. že zjem ovocie s musli tyčinkou alebo s jogurtom...hovorí sa, že ovocie kvasí v žalúdku, ale veľa ľudí je ovocie s jogurtom alebo tak

usiko

podla bukovskeho tonikdy dokazane nebolo, takze asi nie....akurat ked zjes vela , budes chodit v noci curat...aspon ja chodim....

iwus93

jeej to ste ma potešili :) samozrejme že nie na kilá to by som bola ako balon :) stačia mi 2 malé alebo 1 veliké