Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neznesiteľná menštruácia:teploty,kŕče-proste horor!

Príspevok v téme: Neznesiteľná menštruácia:teploty,kŕče-proste horor!
kukla

Ahojte.Mám 18 rokov a problém.Viem,že to ma asi veľa žien/dievčat,ale už to je fakt neznesiteľné.Od prvej menštruácie je to strašné.Mávam hrozne bolesti,kŕče,teploty dokonca sa i stále vyhodí herpes(momentálne ho mám rovno v strede pery,vyzerám ako kačkaa:():/do školy prvé dva dni nemožem vobe isť,lebo sa tám zvýjam v krčoch:/už fakt neviem čo robiť,je to strašne:(prosím poradťe čo by mi mohlo pomocť:(:(ďakujem.

pravdicka

len preboha neber ziadne tabletky ako ti tu radia!!!...sama dobre vies ze ked vezmes tabletku nacas ta prestane boliet brucho ale pri dalsej menstruacii sa ro zase vrati...ziadna tabletka ti teda natrvalo nepomoze -teda je to nezmysel....ktosi to tu uz ciastocne spominal: nejedz vela zioc. produktov : maso, syry, mlieko...ale ani vela chleba, peciva...najma ovocie a zeleninu , vela vody a ovocne stavy odstavene by boli tiez vhodne...cim vacsie bolesti tym viac je telo znecistene, zahlienene, zakyselene ..preto jedz co najviac surovej stravy- ovocia a zeleniny...viem z vlastnej skusenosti kedysi som prve dva dni tiez mala obrovske bolesti a odkedy som presla na surovu stravu absolutne nic!! je to ako zazrak a pritom tak jednoduche...nic zlozite nehladaj...toto ti pomoze

muc

v prvom rade treba podstupit gynekolog.vysetrenie, ci bolesti nie su organickeho povodu. ak nie je ziadny zapal a pod., tak je vhodne kazdodnne uzivanie borakoveho oleja. ja ho uzivam denne uz cca 1,5 roka 1000mg a bolesti sa tak zminimalizovali, ze nepotrebujem uzit ani tabletku.

kostička

Príčinou bolestivej menzes je kolísavosť ženského hormónu a tiež aj nejaký zápal.
Treba to poriešiť prípravkami na prír.báze nie liekmi!!!
Poradím na -odkaz odstránený-

AdamKrt

Skus popijat cajik z medovky a kup si horcik cca 250mg tablety a uzivaj 1x denne. Ak chces rychlejsi ucinok, ked je problem, tak cmulaj tabletku. Daju sa kupit i 300mg+D3, alebo vyborny je finsky Magnex 350mg+B6 pre zlepsenie jeho vstrebavania....

liecive.herba.sk

lesk.cas.sk

Citujem:
Zvýšený príjem vápnika, horčíka a železa poskytuje úľavu od bolestí a kŕčov. Vápnik navýše pomáha pri odstránení ďalších príznakov spojených s menštruáciou – zmien nálady, nepokoja, nervozity. Horčík udržiava normálny tonus hladkých svalov. Je vhodné dopĺňať železo, ktorého hladina sa v dôsledku niekoľkodňového krvácania znižuje. Pomáha aj vitamín B6, ktorý zabezpečuje normálnu hladinu progesterónu. Odporúča sa zvýšiť príjem draslíka – pôsobí proti zadržiavaniu vody.
---------------
Vela vapnika je v maku. Zelezo je napr. v tekvicovych, ci slnecnicovych semenach, peceni, hovadzine a jahnacine. Draslik v bananoch.

maru1

no jo, uplne ta chapem. moja mama v zivote pri menzese nepotrebovala ani jednu tabletku proti bolesti, a ja ked ma to zastihne niekde bez liekov, musim na pohotovost aby mi nieco pichli. volakedy som si myslela, ze som mozno precitlivela, a ostatne baby to len lepsie znasaju, ale potom som mala zapal trojklanneho nervu, trhali mi zadne zuby, rezali absces na oku a to bolo oproti tymto menstruacnym bolestiam ako nic.
urcite sa nenechaj kazdy mesiac tak trapit. stavim sa, ze je plno zien co ma podobny problem (aj Marilyn Monroe mala:), a snad ti niektora z nich poradi!

sweet_lolitta

Ahoj, krce a bolesti v oblasti podbruska (pocas menzesu) znamenaju, ze tam nemas dostatok tepla- odporucam ti davat si horuce obklady (ja mam taku uzatvaratelnu gumovu vec, vankusik, do ktoreho sa plni horuca voda a hreje niekolko hodin).
Druha vec, preco mozes mat krce je strava, ktoru jes- rohodujuci je najma cca tyzden pred menzesom. Odporucam- ziadne maso, ani zivocisne produkty, vela zahrievacich pokrmov a hlavne ziadne pecene a prilis solene jedla (pecivo napr). Skus to- za seba a sestru mozem odporucat.

kukla

u mna je to podobne :( tiež hnačky,ale nie vždy..a tie bolesti hrozné..keď mi spoluažiačka vravela,že ona nikdy toto nemala tak som jej zavidela:(ďakujem za radu skusim :):)

maru1

ja som mavala zverske menstruacne bolesti 14 rokov. niekedy som padla na zem, a nevladala hodiny pohnut nohami. a vzdy mala taku hnacku, ze som presedela na wc aj 3-4 hodiny vkuse. v poslednych mesiacoch som objavila taky maly trik, ze 3 dni pred menzesom jem len tekutu stravu, vyvary a pijem tekutiny a bolesti su uz len take normalne. nemusi to pomoct kazdemu, tvoje bolesti mozu mat inu pricinu:( budem ti drzat palceky! a skus pozriet na googli: endometrioza, nemusi to byt tvoj pripad, len u mna to podozrenie bolo. juj, no dufam, ze najdes nieco, z coho sa ti ulavi, lebo prezivat kazdy mesiac "narazanie na kol", to je priserne.