Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

SOM VELMI SMUTNA=(

Príspevok v téme: SOM VELMI SMUTNA=(
linduska

s priatelom chodim po roka,nepatri medzi tych chlapcov ktory vyjadruju svoje city,ale snazi sa ich nejako dat najavo-lepsie povedane snazil...ked sme splu este nespali,vzdy som citila ze ma lubi,ze vsetko je krasne..ked som potrebovala vediet ze ma lubi tak vzdy mi vyjadril svoje city a stale sa snazil aby mi nejako neublizil a nepriviedol ma do neistoty-lebo ja som take dievca co hned zneistie,len co sa na mna npriatel krivo pozrie a on to vie......No problem nastak teraz ked sme mali prvy sex,bola som panna a urobila som to prete ze ho velmi lubim...no teraz mam pocit ze mu uz ide len o sex,ziadne prejavy lasky-alebo si to iba ja tak beriem...uz si vobec niesom ista ci ma lubi...vsimol si ze som opat zneistela ale nijako sa ma nesnazi presvedcit ze vsetko je dobre....mam pocit ze teraz si je mnou az privelmi isty a preto mi uz lasku tak neprejavuje lebo vie ze ho nenecham,lebo som sa mu oddala....a ja teraz tak velmi potrebujem citit jeho lasku,moja neistota ma nuti premyslat nad tym ze dostal co chcel a teraz mu uz nic nechyba=((ale viem ze on taky neni,no moja povaha je uz raz taka.....ja ho naozaj nechcem nechat ale nechcem aby si mnou bl taky isty,co by ste mi poradili,ako dosiahnut aby to bolo take ako pred tym????

linduska

ja som sa s nim uz velakrat rozpravala a on to nema rad ked rozpravam ze si nie som nim ista berie to tak ze mu neverim, a z toho vie byt velmi sklamany.....vies a to ze ma nikdy nenecha mi on stale vtlkal do hlavy a teraz uz nic,ja som si nim bola ista a teraz citim ze ho stracam...=(