Prosím poradte mi, som úplne zúfala, bola som blondína, potom mi šľahlo a šla som na čiernu, vlasy mi začali brutálne vypadávať ,spravila som obrovskú chybu , teraz ked si umývam vlasy tak normálne vidím hrubé pramene vlasov vo vani a chce sa mi plakať :/ , prosím poradte mi niečo,čo by zastavilo, alebo obmedzilo padanie vlasov,vopred Ďakujem
Vypadavanie vlasov ,kvôli farbeniu
P.e.t.u.l.ka-vitaj v klube-aj mne po ciernej farbe zacali strasne vypadavat vlasy, pomoze Ti len vysadit ciernu farbu a prejst napr. na tmavohnedy sampon... cierna farba vraj obsahuje nejaku chemikaliu, ktora sposobuje to vypadavanie, potvrdili mi to dve kadernicky... skus sa dat podstrihnut, aj 20cm a trosku Ti to pomoze....
Fuha tak to by si mala ist v prvom rade rychlo ku koznej.Ona by Ti prebehla hlavu tekutym dusikom lebo ten najcastejsie zastavuje choroby a ak by vedela z coho to mas tak by Ti urcite urychlene pichla injekciu.Ta vzdy zaberie najrychlejsie.Moze to byt napriklad aj velmi silna alergicka reakcia.Pocula som ze cierna farba je paradoxne jedna z najagresivnejsich.Ak by si nahodou nenavstivila koznu tak si kup hlavne tabletky proti alergii.Tie Ti urcite neuskodia potom by Ti mohli pomoct tabletky Pantenol plus sampon taktiez s nazvom Panthenol a vodicka Alpicort.Na to vsetko si sprav doma vlasovy zabal.Zhotovis ho zo zltkov a bieleho jogurtu.Zltky posilnuju oslabene vlasy a jogurt hydratuje. Napokon a to az po umyti vlasov si uvar silny odvar zo zihlavoveho caju a oplachni si nim na zaver vlasy.Vodicku Alpicort som videla uz aj v lekarnach na internete.Kedysi mi ju davala kozna na predpis.Ak by Ti ju nahodou nedali tak existuje urcite vela podobnych pripravkov a nezabudni si dokupit tabletky proti vypadavaniu vlasov.Aj tych je veru cela kopa.Pantenolove tabletky som Ti doporucila hlavne na regeneraciu vlasov....Drzim Ti paste a dufam ze uz o par dni budes mat po probleme....A ozaj ak potrebujes teraz vecer rychlu pomoc tak si najdi napriklad Alpu a premasiruj si nou silno pokozku hlavy popripade najdi nejaky tvrdy alkohol v chladnicke no a v neposlednom rade si rozpusti bud acylpirin alebo Paralen.Votri si to tiez do vlasovej pokozky.Davali to dokonca aj v Zmenarni na STV2.Je to prva pomoc......