prosim vás poradte mi kedy je pre dnesnu mladez ten spravny cas prist o panenstvo kazda druha ho uz nema v 14 aspon v nasom meste kedy ho mam mat aby som toho nelutovala?
poradte ....kedy?
moj nazor : taka laska lahko vyprcha...ani nevies kedy, casom ta zunuje alebo ty jeho , alebo len jednoducho uz nebude splnat tvoje predstavy...rozidete sa ...ty prides o panenstvo a budes lutovat..a mozno nebudes - lebo ti ostanu aspon pekne spomienky - ale tie su na nic.. potom budes mat este niekolko pratnerov a s kazdym sex no a uz sa to stane rutinou ako bezna sucast kazdeho docasneho vztahu - to je jedna verzia udalosti
weweka, spravny cas bude vtedy, ked nebudes mat taketo blbe otazky.
ja sa dotoho praveze nechcem vrhnut myslim si ze ani mojmu partnerovi neprekaza ze sex nemame ale ajtak sa bojim predstavy ze mu ide iba oto a ja sa ho nato nechcem pytat na druhy tyzden mam 18 a citim nieco take ze to proste chcem mozno mi iba nacas preplo pretoze takyto pocit som mala aj raz v 15 rokoch a som rada ze som to vtedy neurobila
Je to na Tebe, len sa zamysli nad tym, co by bolo keby... podla mna mas este cas. Vsetky sociologicke a psychologicke prieskumy tvrdia, ze skory sex maju frustrovane deti s nedostatkom zalub a rodinneho zazemia a naopak... Ale je dobre, ze o tom vobec rozmyslas a nevrhas sa do toho bezhlavo...
ja mam len 18 rokov, ale uplne suhlasim s renou23. Sex je dolezity krok v zivote a chcem ho mat len s tym chlapom, za ktoreho sa aj vydam...Asi to znie naivne, ale ina predstava - niekolko sexualnych partnerov sa mi vobec nepaci..
a nestaci ze mam 17 a chalana ktoreho milujem ??
Optimalne by bolo v case, kedy by potencialne tehotenstvo uz nebolo problemom - takze, ked budes mat kde byvat, zarabat a mat staleho partnera a to asi v teen-age nebude. Som zhrozena, ze sa v sucasnosti sex berie ako bezny druh neviazanej zabavy.