Chcel by som sa spytat,ci mate skusenost s nechutou na sex.Mam partnerku s ktorou ma sex vobec nebavi. Uz na zaciatku to nebolo nic mimoriadne a teraz to dospelo do stadia,ze uz spavame so sebou malo, iba 2-3krat do mesiaca a aj to je o nicom.Stratil som chut na sex a to som si o sebe myslel, ze som mimoriadne sexualne zalozeny. Z predchadzajucich partneriek som ani nezliezal, ked som nemusel, s touto mi to vobec nechyba a to nie sme ani 2 roky spolu. Napadla ma aj moznost, ci nemam nedostatok testosteronu, co ma za nasledok nechut na sex. Da sa nejakymi tabletkami zvysit hladina testosteronu?
Nechut na sex
...ešte je tu na mieste jedno otázka....stačí to aj tvojej partnerke? ...nemá ona snahu Ťa povzbudiť k častejším výkonom ? :)))
cridi: napíš mi tvoj mail a ja ti pošlem niečo na prečítanie snáď to pochopíš
Jedine co to dalo mne ze kazdy vecer co si idem lahnut sa modlim aby som sa uz rano nezobudil. A to ani neverim v toho hajzla tam hore ale len sa snazim vyuzit kazdu jednu moznost co by mi mohla pomoct aj ked jej neverim. Pre cloveka ktoreho ciel v zivote bolo mat zenu a rodinu je strata libida sakra skrt cez rozpocet. stratil som kvoli tomu tri partnerky a znemoznuje mi to najist si dalsiu. Mozno nepotrebujem sex ale bohuzial vztah mi chyba. Je to ako cely zivot zit na izolacke .(
to genesis.svk: no je to neprijemne, ale preco ti to uplne znicilo zivot? urcite opacny extrem by bol pre zivot obtiaznejsi. takto sa aspon mozes venovat inym veciam, napr.praci a vela v nej dosiahnut. Mam jedneho znameho, ktory ma enormne potreby a zaberaju mu aspon 2 hodiny denne kazdy den (masturbacia 6x denne), hovori ze keby ten cas vyuzil zmysluplnejsie, uz by bol u nich vo firme riaditelom
No nechcem ta strasit mne sa nieco podobne stalo v 23 rokoch a momentalne som uplne extremny hyposexual. Skusil som uplne vsetko bol som u troch sexuologov a skusil som aj vami spominany tribullus a aj testosteronove injekcie. Nic mi nepomohlo. Mozem len povedat ze je to horsie ako rakovina uplne mi to znicilo zivot. Odborne sa tomu hobvori Hypoactive sexual desire disorde a je to povecsie neliecitelne. Drzim palce aby si to mal len z nedostatku testosteronu alebo popripade zhorsenou funkcou stitnej zlazy alebo zvysenou hladinou prolaktinu pretoze inak si v prdeli.
neberie tvoja kocka nahodou hak?
hladina testosteronu sa da zvysit tabletkami-Tribulus terestris...beru to zvycajne chlapici ktori posiluju...nestazoval sa nikto zeby to malo vedlajsie ucinky...ale mozno chyba nebude v nedostatku testosteronu ale vo vas
Ja by som radila zamysliet sa, ci sa to tyka iba jej alebo ci ta uz nezaujimaju zeny vseobecne. Krajne riesenie je ulet s nejakou inou zenou, aby si si to overil
Pozri si temu - Skusenosti s Vasoplexom.RNG tam odpoveda,co moze pomoct zvysit sexualne libido.(tribulus terrestris)