Dobry den,najde sa niekto kto ma skusenost a vedel by mi poradit?už desat mesiacov beriem AD,do posila mam tretie,kedže prve mi nezabrali tak lekarka vymenila za druhe a tie taktiež nezabrali,tak teraz som na tretich v poradi.Beriem zo skupiny SNRI lebo trpim častymi točeniami hlavy,slabostou a unavou.No tieto beriem 4 tyždne a stale sa citim zle.Neviem či ešte možu lieky zabrat alebo zasa nezaberu ako doposial lieky a budem stale a nadalej trpiet:(Už ma to nebavi stale len brat lieky bez nejakeho učinku.Nema niekto skusenosti či liek zaberie aj neskor?alebo či ešte možem pocitovat nežiaduce učinky lieku?stracam nadej v uzdravu,lebo nieje normalne že ani jeden liek nezabral.Dakujem a ozvyte sa niekto
Antidepresiva ich učinok a nežiaduci učinok
jaanna, mas tam asi preklep, antidepresiva spravidla zabetaju po 6 tyzdnoch, nie 6 mesiacoch, dovtedy by uz kopa depresivnych medzi nami nebola, hehe ;-)
Jupik, vyskusaj pridat ku liekom aj psychoterapiu u psychologa. Potrebujes sa naucit, ako zvladat svoje tazkosti sam, a v tom ti pomoze prave psycholog. Liek ta to nenauci...
Drzim palce
pardon-po 6 tyzdnoch...
LIECEBNY UCINOK NIEKTORYCH ANTIDEPRESIV S APREJAVI AZ PO 6 MESIACOCG UZIVANIA..A MAS MOZNOST ZMENIT LEKARA...AK NIE SI SPOOKOJNA..NEZIADUCE UCINKY SU VLETAKU PRISLUSNEHO LIEKU..